KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ERIC ABIDAL"
Abidal aláírt az Olympiakoszhoz 2014. július 7. 21:45 Az Olimpiakosz Pireusz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Éric Abidal, aki az AS Monacót hagyja ott a görög bajnok kedvéért.
 
Abidal egy év után pályára lépett 2013. március 19. 13:05 Először játszott mérkőzést tavaly áprilisi májtranszplantációja óta Éric Abidal, a Barcelona balbekkje, aki a B-csapattal lépett pályára barátságos mérkőzésen a francia másodosztályú Istres ellen kedd délelőtt.
 
Abidal készül a visszatérésre 2012. október 11. 13:40 Decemberben térne vissza a pályára a Barcelona francia válogatott balbekkje, Éric Abidal, aki idén áprilisban esett át májátültetésen.
 
Elhagyhatta a kórházat Abidal 2012. május 21. 20:06 Hat héttel májátültetése után hétfőn elhagyhatta a kórházat Eric Abidal, az FC Barcelona francia labdarúgója. A 32 éves hátvédnek tavaly tumort távolítottak el a májából, majd néhány hónappal később már pályára lépett a Manchester United ellen megnyert Bajnokok Ligája-döntőben. Később ugyanakkor kiderült, hogy transzplantációra van szüksége. A donor az unokatestvére, Gerard volt, a műtétet pedig április 10-én végezték el. "Abidalnak a jövőben rendszeresen kontrollra kell jelentkeznie" - írta honlapján a katalán klub.
 
Abidal kilencórás műtéten esett át 2012. április 11. 10:24 Kilencórás műtétet végeztek el Éric Abidalon, a Barcelona francia balhátvédjén, aki májátültetésen esett át kedd este. Az orvosi csapat várhatóan még szerdán hivatalos közleményt ad ki állapotáról - írja a katalán El Mundo Deportivo című lap.
 
Várhatóan kedden műtik Abidalt 2012. április 9. 13:43 Az FC Barcelona labdarúgócsapatának tartalékkapusa szerint várhatóan a hét elején műtik csapattársát, a francia válogatott Eric Abidalt. José Manuel Pinto úgy tudja, hogy a májátültetésre kedden kerül sor. A 32 éves Abidalnak tavaly tumort távolítottak el a májából, ám néhány hónappal később már pályára lépett a Manchester United ellen megnyert Bajnokok Ligája-döntőben. A francia légiós 2007-ben érkezett a Barcához az Olympique Lyontól, és legutóbb januárban írt alá egyéves szerződéshosszabbítást.
 
Másfél hét múlva operálják meg Abidalt 2012. március 31. 14:15 Az El Mundo Deportivo című katalán sportlap úgy tudja, április 10-én végeznek el májátültetést Éric Abidalon, a Barcelona 32 éves, francia válogatott hátvédjén.
 
Abidal üzent Muambának 2012. március 20. 19:56 Éric Abidal, a Barcelona játékosa - mint azt már korábban megírtuk - hamarosan májátültetésen esik át. Emberi nagyságát mutatja, hogy még ilyenkor is társára, a szombati Tottenham-Bolton FA-kupa mérkőzés közben összeeső Fabrice Muambára gondol.
 
Májátültetésen esik át Abidal 2012. március 15. 15:41 Miután szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt eltávolították a daganatot, Éric Abidal májátültetésen esik át a következő hetekben – jelentette be közleményben klubja, a Barcelona.
 
Hosszabbított a Barca védője 2012. január 17. 13:19 Éric Abidal egy évvel meghosszabbította idén nyáron lejáró szerződését, azaz 2013 júniusáig a klubnál marad - jelentette be a Barcelona hivatalos honlapja.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu