Az Arsenalnak a PL a legfontosabb

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 3. 14:07
Ha választani lehetne a trófeák közül, Arsene Wenger a Premier League-et nyerné meg csapatával. Az Arsenal menedzsere örül neki, hogy Nicklas Bendtner formába lendült, és a következő bajnokin is kulcsszerep juthat neki.


 

Az Arsenal lehengerlően futballozott a Leyton Orient ellen (5-0) szerda este, igaz, az ellenfél a harmadosztályban szerénykedik, és az első meccsen (1-1) újrajátszást harcolt ki nagynevű ellenfelével szemben.

A francia mester nem is értékeli túl a mutatott játékot, sőt az FA-kupát is a háttérbe tolná. Pedig a negyeddöntőben a Manchester United otthonába utaznak.

„A saját eredményeinken múlik, hogy elsők leszünk-e a bajnokságban. Megnyerjük-e a meccseinket? Rajtunk múlik. Minden mérkőzés kupameccsel ér fel a számunkra” – fogalmazott Wenger.

„A legfontosabb sorozatnak a Premier League-et tartom, mert ott 38 meccsen keresztül kell jól szerepelned a végső sikerhez, míg mondjuk a Ligakupában ötön vagy haton.”

Noha a Manchester United és az Arsenal ellépett a mezőnytől, a szakember nem becsüli le a többi együttest sem.

„Szoros a verseny. Nem zárnám ki belőle a Chelsea-t és a Manchester Cityt sem, mindenki veszthet még pontokat. Ha állandósítjuk a formánkat, nagyon jó esélyünk lehet” – mondta optimistán.

Az Ágyúsok számára a Leyton elleni meccs legörömtelibb momentuma, hogy Nicklas Bendtner mesterhármast szerzett, ami jó jel a közeljövőre nézve.

„Van Persie-t elvesztettük (sérülés miatt), így Bendtnerre és (Maruan) Samahra hárul a gólszerzés feladata. Bendtner ma (szerdán) nagyszerűen futballozott, a Sunderland elleni szombati bajnokin kezdhet, de Samah is mind jobb formába lendül.”

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
MU-Arsenal az FA-kupában!
VIDEÓK! Március 12-én a labdarúgó FA-kupában is találkozik egymással a Manchester United és az Arsenal. A kontinens legpatinásabb sorozatának negyeddöntőjébe a Leyton Orient testén át jutott szerda este a londoni különítmény,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu