KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARUAN_SAMAH"
Londonon belül váltott Samah 2013. augusztus 11. 12:28 Költöznie nem kell, de csapatot váltott Maruan Samah, az Arsenal marokkói válogatott csatára, aki az újonc Crystal Palace-nál kap új esélyt a bizonyításra a Premier League-ben. A 29 éves támadó egyéves kölcsönszerződést írt alá.
 
Az elnök fia: Sajnos leigazoltuk Samahot 2013. január 4. 15:07 Jack Sullivan, a West Ham elnökének fia számolt be a klub második nagy pénteki igazolásáról Twitteren:
 
Samahra "cserélhetik" Carrollt 2012. december 21. 18:15 A West Ham tárgyalásban áll az Arsenallal a 28 éves marokkói válogatott támadó, Maruan Samah játékjogáért - értesült a goal.com.
 
Bajban Marokkó, Samah belázasodott 2012. január 25. 13:49 Maruan Samah belázasodott, ezért kihagyja a marokkói futballválogatott szerdai edzését.
 
Samahot visszaszerezné a Bordeaux 2011. november 15. 19:31 Amekkora vásárnak tűnt tavaly nyáron Maruan Samah, mostanra odáig jutottunk, hogy a Bordeaux visszaszerezné az Arsenal kispadján szenvedő támadót.
 
Wenger: Samah nem megy sehova 2011. október 20. 20:04 Tavalyi debütálása óta keresi formáját, az új szezonban pedig még a kezdőben sem szerepelt a bajnokságban Maruan Samah, így jogosan felmerült, távozhat januárban az Arsenaltól. Máris megérkezett a cáfolat Arsene Wenger részéről.
 
Megkergült az Arsenal csatára? 2011. március 29. 14:54 A marokkói válogatottban vezeti le Maruan Samah azt a feszültséget, ami az Arsenal kispadján felgyülemlett benne. A remek csatár rendkívül "irracionálisan" mozgott az Algéria elleni, hétvégi ANK-selejtezőn: egyik alkalommal, amikor rávezették a labdát, feleslegesen elkezdett forgolódni, máskor a 16-oson belül dobálta magát. Videó!
 
A Barca kapusa: Samah? Ki ő? 2011. március 8. 15:13 Bár Van Persie-vel a kereteben vert sátrat az Arsenal Barcelonában a kedd esti BL-nyolcaddöntő visszavágó előtt, valószínűleg nem a holland ász lesz a kezdő a csatárposzton, hanem Bendtner, vagy esetleg a Samah. A marokkói mellett szól, hogy igazi titkos fegyver lehet, olyannyira titkos, hogy katalánok kapusa, Victor Valdés azt sem tudja, ki ő.
 
Az Arsenalnak a PL a legfontosabb 2011. március 3. 14:07 Ha választani lehetne a trófeák közül, Arsene Wenger a Premier League-et nyerné meg csapatával. Az Arsenal menedzsere örül neki, hogy Nicklas Bendtner formába lendült, és a következő bajnokin is kulcsszerep juthat neki.
 
Samah: Felejtsük el a Tottenhamet! 2010. november 22. 13:54 Nem szabad a szombati fájó vereségen rágódnia az Arsenalnak - figyelmeztetett Maruan Samah, aki a klub hivatalos oldalán adott nyilatkozatában kiemelte, a csapatnak a Bajnokok Ligájára és a Braga elleni mérkőzésre kell koncentrálnia.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu