Ashley Cole: bokatörés, három hónap!

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 11. 19:05
Ryan Giggs után újabb nagyágyút veszített el egy időre a nemzetközi labdarúgás. Nem elég, hogy a Chelsea 2-1-re kikapott az Everton ellen, a szerda esti bajnokin Ashley Cole a bokáját is eltörte. Három hónap pihenő vár rá, sőt, a vébé is kérdésessé vált a számára. Igazi pech!


Nincs szerencséje Ashley Cole-nak. Az angol nemzeti együttes 29 éves védője egy Landon Donovannal való találkozót követően törte el bokáját az Everton elleni meccs 57. percében, minek következtében legalább három hónapra harcképtelenné vált - adta hírül a klub honlapja.

A 77-szeres válogatott hátvéd június 12-én vehet revansot az amerikai csatáron, a Háromoroszlánosok ugyanis világbajnoki nyitómeccsükön éppen az USA-val találkoznak.Feltéve, ha...

A játékos ezzel nemcsak lábát, de fejét is fájlalhatja, hiszen a Premier League utolsó fordulójára május 9-én kerül sor, ezután pedig mindössze az FA-kupa döntőjét, valamint a Bajnokok Ligája-finálét rendezik meg.

Kérdés, Fabio Capello így is meghívja-e a válogatottba. Ha nem, akkor a Manchester Cityben játszó Wayne Bridge, netán az Aston Villa alkalmazásában álló Stephen Warnock jöhet szóba helyette.


EMLÉKEZTETŐ:
EVERTON-CHELSEA 2-1 (1-1)
Liverpool, Goodison Park, vezette: Alan Wiley
EVERTON: Howard - Baines, Distin, Heitinga, Neville - Biljaletgyinov, (Gosling 86.) Arteta (Rodwell 74.), Osman, Cahill , Donovan - Saha (Senderos 95.). Menedzser: David Moyes. 
Cserepad: Nash - kapus, Coleman, Rodwell, Senderos, Yakubu, Gosling, Vaughan
CHELSEA: Cech - Cole (Ballack 57.), Terry, Carvalho, Ivanovics - Zsirkov, Mikel (Sturridge 76.) ,  Lampard - Malouda, Drogba, Anelka (Kalou 67.). Menedzser: Carlo Ancelotti.
Cserepad: Hilário - kapus, Bruma, Ferreira, Ballack, Matics, Sturridge, Kalou
Gólszerző: Saha 33., 75., ill. Malouda 17.
Sárga lap: Donovan 64., ill. Mikel 62., Malouda 95.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu