Arsene Wenger újabb kiszemeltje

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 8. 10:38
Az Arsenal Felipe Melóról lemaradt, ám Arsene Wenger ezzel az eshetőséggel is számolt. Az Ágyúsok most minden korábbinál intenzívebb attakba kezdtek a St. Étienne hátvédjéért, Blaise Matuidiért, aki maga is kijelentette, fantasztikus kihívásnak tartaná a londoni szerződést. Az Ágyúsok külön embert is állítottak a játékos megfigyelésére.



A kedd esti órákban több olasz sajtótermék is kész tényként közölte, hogy Felipe Melo a Juventusba szerződött. A brazilról lemaradó Arsenal sem maradna tétlen, és máris elkezdett Franciaországban kutakodni.

A St. Étienne hátvédje, Blaise Matuidi már régóta szerepel Arsene Wenger kívánságlistáján, és most egy csapásra felgyorsulhatnak az események.

A bekk a szezon végeztével leszögezte, tovább szeretne állni jelenlegi klubjából, és egy komolyabb bajnokságban is letenné a névjegyét. Mi több, külön az Arsenalra is kitért.

„Fantasztikus dolog lenne az Ágyúsoknál futballozni – nyilatkozta Matuidi. – A gyors, rövid passzos játékuk nagyon feküdne nekem, megtiszteltetés lenne a klub játékosának lenni, de ennél többet nem mondhatok.”

Az Ágyúsok már korábban külön megfigyelőt állították rá a hátvédre, a klub korábbi játékosát, Gilles Grimandit bízták meg azzal, hogy készítsen feljegyzéseket róla.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu