KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BLAISE_MATUIDI"
Ászokat igazolt a Paris SG 2011. július 25. 14:54 A Paris Saint-Germain hétfő délután bejelentette, hogy szerződtette Blaise Matuidit és Jérémy Menezt. Mindketten három szezonra írtak alá a Parc des Princes-ben.
 
Fabregas posztjára igazolhat Wenger! 2009. augusztus 25. 19:30 Az Arsenal labdarúgóklub nem volt a játékospiac főszereplői között ezen a nyáron, de a brit sajtó szerint Arsene Wenger menedzser titokban azon dolgozik, hogy tovább erősödjön az Ágyúsok kerete. Cesc Fabregas sérülése miatt ismét célkeresztben az új Vieira, Blaise Matuidi!
 
Arsene Wenger újabb kiszemeltje 2009. július 8. 10:38 Az Arsenal Felipe Melóról lemaradt, ám Arsene Wenger ezzel az eshetőséggel is számolt. Az Ágyúsok most minden korábbinál intenzívebb attakba kezdtek a St. Étienne hátvédjéért, Blaise Matuidiért, aki maga is kijelentette, fantasztikus kihívásnak tartaná a londoni szerződést. Az Ágyúsok külön embert is állítottak a játékos megfigyelésére.
 
Premier League: Matuidi a nyáron csatlakozhat az Arsenalhoz 2008. október 24. 15:24 Az Arsenal labdarúgócsapata kiszemelte magának a St. Étienne középpályását, Blaise Matuidit, és a nyáron újabb ajánlatot tesz érte.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu