Angol válogatottal erősített a Villa

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 23. 15:14
Újra együtt dolgozhat Martin O'Neill és korábbi kedvenc csatára, Emile Heskey, miután az angol válogatott támadót négymillió fontért szerződtette a Premier League negyedik helyén álló Aston Villa a Wigan Athletic csapatától.


Bár korábban állítólag a Liverpool is érdeklődött iránta, Emile Heskey Birminghambe teszi át a székhelyét még a tél folyamán. A csatár jelenlegi klubja, az élvonal hetedik helyén álló Wigan Athletic megegyezett ugyanis a birminghami Aston Villa vezetőségével az átigazolásról.

A Wigan négymillió fontot kap befezejő csatárukért. A csapat menedzsere, Steve Bruce megtartotta volna játékosát, a vezetőség azonban rábólintott a tranzakcióra, lévén nyáron lejárt volna Heskey szerződése. Így legalább még kerestek vele egy kis aprót...

Az Aston Villa jelenlegi menedzsere, Martin O'Neill már több évet dolgozott együtt korábban a csatárral a Leicester Citynél.

„Kivételes képességű ifjú játékosként ismertem meg Emile-t, és még mindig sokra tartom” - nyilatkozta az ír tréner.

A Villánál Heskey a John Carew, Marlon Harewood, Ashley Young, Gabriel Agbonlahor, Nathan Delfouneso fémjelezte támadóegységhez csatlakozik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu