Angol válogatott marad az MU-csatár

Létrehozva: 2011. október 2. 14:02
A ghánai szövetség hosszú hónapokon át, 2008 késő őszétől győzködte, de Danny Welbeck most végleg eldöntötte, továbbra is az angol labdarúgó-válogatottban akar szerepelni.


 

„Megjártam az összes korosztályos angol csapatot, ezért természetes, hogy felnőttként is itt szeretnék szerepelni” – mondta a Manchester United csatára.

Welbeck eddig egyszer lépett pályára Fabio Capello együttesében, de tavasszal csak felkészülési találkozónak számított a Ghána elleni összecsapás. A szabályok értelmében még „átigazolhatott volna” az afrikai ország tizenegyébe.

„Keserédes pillanatot jelentett, hogy éppen Ghána ellen mutatkoztam be, hiszen mindkét országot imádom. Azzal a szerepléssel nem tehettem mindenkit boldoggá” – jegyezte meg a fiatal támadó.

A manchesteri születésű ifjonc azonban ghánai rokonokkal is rendelkezik, ezt mutatja, hogy teljes neve Daniel Nii Tackie Mensah Welbeck.

„Welbeck örömmel játszana a ghánai válogatottban, de több dolgot is tisztáznia kell még. Szövetségünk mindent megtesz a meggyőzéséért, reméljük, sikerrel jár. Welbeck ugyanis nagyszerű játékos” – mondta idén tavasszal a ghánai válogatott edzője, Kwasi Yeboah.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu