Anelka követi Henryt Amerikába?

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 22. 15:55
Nicolas Anelka szeretne Amerikában focizni, állítja a Chelsea csatárának ügynöke. A francia csillag immáron tíz évet töltött el a Premier League-ben, ezalatt az idő alatt öt csapatot "fogyasztott el". Anelka szerződése elvben 2012-ben lejár a Stamford Bridge-en, de úgy tudni, fél szemmel már Thierry Henryra és a New York Red Bullsra figyel.


Nem zárható ki, hogy Henry után újabb híres francia igazol a tengerentúlra, a Nagy Almába. Az Arsenal, a Manchester City, a Bolton, illetve a Real Madrid korábbi támadója részese lehetett a Chelsea legutóbbi duplázásának - de hamarosan mégis továbbállhat.

"Nicolas azt mondta nekem, tetszik neki az ötlet, hogy az MLS-be igazoljon - kezdte menedzsere, egyben testvére, Calude Anelka. - Komolyan mondom, abszolút elképzelhető a dolog."

"Már többször előkerült a téma, mi lesz vele, ha lejár a szerződése. Nos, New York benne van a pakliban, mi több, ez lenne az álomállomás. Nicolas úgy van vele, megér egy próbálkozást a Red Bulls, még akkor is, ha kevesebb pénzt keresne, mintha mondjuk Katarba szerződne." 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Meccs nélkül döntött csúcsot Ferguson
Szinte hihetetlen, de ettől még igaz: Sir Alex Ferguson immár 24 éve, 1 hónapja és 13 napja irányítja a Manchester Unitedet, ezzel pedig megdöntötte a fennálló klubcsúcsot. A legendás skót szakember ugyanis megdöntötte...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu