Anderson köré építené az új MU-t Fergie

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 6. 16:22
Anderson és Rafael köré építené az új Manchester Unitedet Sir Alex Ferguson, aki az utóbbi évtized legnagyobb fiatalításába kezdene idén nyáron - röppent fel az angol sajtóban.


Legalább hat játékos távozhat szezon végén: Edwin van der Sar, Gary Neville, Owen Hargreaves, Tomasz Kuszczak, Michael Owen és Wes Brown, de Micheal Carrick maradására se vegyünk mérget.

Ha ehhez hozzáveszük, hogy lassan Ryan Giggsnek és Paul Scholesnak is el kell játszania a visszavonulás gondolatával,  akkor nem túlzás azt állítani, a legkomolyabb vérátömlesztésen és fiatalításon eshet át a csapat azóta, hogy az Ince, Hughes és Kanchelskis nevével fémjelzett generációtól olyan tehetségek vették ét a stafétát, mint Neville, Scholes, Beckham és Butt 1995 nyarán.

"A korral jár, hogy csökken a játékosok teljesítőképessége, de nekünk mindig a legmagasabb szinten kell futballoznunk. Nem engedhetjük meg, hogy rossz évünk legyen, észre kell vennünk, mikor kell elengedni a veteránjainkat" - nyilatkozta Ferguson.

Hogy kik képviselhetik az újhullámot? Anderson, Rafael, Fabio, Hernández és Obertan mellett a 21 éves középpályás Cleverley és a 20 éves csatár Welbeck is visszatér a nyáron kölcsönből, a pletykák szerint az Everton védője, Jack Rodwell és a Sunderland támadó középpályása, Jordan Henderson Fergie nagy kiszemeltje.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu