Ancelotti telefonon csábítja Tévezt

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 16. 14:27
Mielőtt a Manchester City túlságosan elbízná magát Carlos Tévez ügyében, máris bejelentkezett az argentin csatárért a Chelsea. A Daily Mail angol lap tudni véli, a Kékek trénere, Carlo Ancelotti telefonon igyekezett meggyőzni egy esetleg eligazolásról a Manchester Unitedből fél lábbal már távozó játékost. És honnan tudta a szakember az argentin számát?


Egy dolog nem változott, a támadó valószínűleg vörösből kékbe öltözik, de az mostmár nem nyilvánvaló, mindezt Manchesterben vagy Londonban teszi. A Chelsea frissen kinevezett trénere, Carlo Ancelotti ugyanis telefonon igyekezett rávenni a játékost, csatlakozzon csapatához.

A talján edző elismert név a szakmában, ennek ellenére is vette a fáradtságot, hogy megszerezze a számára fontos elérhetőséget. Tévez honfitársát, a 2004 és 2005 között még a Milanban a kezei alatt edződő Hernan Crespót hívta segítségül, aki készségesen adta tovább a szakembernek a telefonszámot.

Azt nem tudni, a United sztárját sikerült-e meggyőzni, de a Sun című bulvárlap Tévezhez közeli forrásokra hivatkozva állítja, nem kicsit lepte meg a 25 esztendős játékost a nem várt hívás.

A gólgyáros éppen hazájában nyaralt, mikor a megkeresés érkezett és ezzel gyanítható, a néhány napja a támadó után érdeklődő City mellett a Chelsea is aktív szereplővé lép elő.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu