Amikor a játékvezető kap sárga lapot…

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 7. 19:37
Nem akármilyen eseménynek lehettek szemtanúi, akik kilátogattak a Botafogo – Estudiantes labdarúgó Copa Südamericana-meccsére. A korábban a brazil válogatottban is megfordult André Luiz, ugyanis azért került a kiállítás sorsára, mert kikapta a játékvezető kezéből a sárga lapot, és utána felmutatta azt a sípmesternek.


Carlos Chandia a dél-amerikai kontinens egyik legrutinosabb és legnevesebb játékvezetője, de valószínűleg hosszú pályafutása alatt olyat még nem élt meg, ami a Botafogo – Estudiantes meccs alatt történt meg vele.

A chilei bíró a 69. percben a Botafogo védőjének, André Luiznak sárga lapot mutatott fel, ez pedig annyira felborította a brazil futballista lelkivilágát, hogy szokatlan cselekedetre ragadtatta magát: egyszerűen kitépte Chandia kezéből a lapot, majd felmutatta azt a bírónak.

A 2006-os világbajnokságon tartalékként résztvevő sípmester a pillanatnyi megdöbbenés után talált még egy lapot a zsebében, és a pirosat is felmutatta a magáról megfeledkezett védőnek. Arról, hogy ezt már ne tudja kikapni a kezéből André Luiz, a többi Botafogo-játékos gondoskodott, akik egyszerűen elrángatták Chandia közeléből az őrjöngő futballistát.

André Luiz a forrófejű futballisták közé tartozik, júniusban is volt egy nagy botránya: akkor a Recife ellen 3-0-ra elveszített mérkőzésen a közönségnek mutogatott, nem véletlen, hogy csak rendőri kísérettel tudta elhagyni a stadiont.

A meccs egyébként 2-2-s döntetlennel végződött, a Botafogo második, egyenlítő gólját egyébként éppen a később kiállított védő szerezte.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu