Adriano egy hónapon belül visszatérhet

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 29. 12:03
Adriano hamarabb visszatérhet a pályára, mint ahogy elképzelte. Ügynöke elmondása szerint az Internazionaléval szerződést bontó labdarúgó a Flamengo együttesében szerepelhet újra.


A 27 éves futballista nemrég úgy nyilatkozott, hogy szüksége van egy kis időre ahhoz, hogy újra a régi legyen. Ezért otthagyta együttesét az Internazionalét, és Brazíliában próbál feltöltődni.

Az utóbbi időben magánéleti gondokkal küzdő támadó ügynöke, Gilmar Rinaldi azonban már arról adott hírt: Adriano hamarabb visszatérhet a pályára, mint azt korábban képzelte.
„Szerintem egy hónapon belül újra játszani fog” – nyilatkozta Gilmar a Mediasetnek. – „Amennyiben visszatér, úgy a Flamengo futballistája lesz.”

Gilmar Rinaldi hozzátette, hogy a két fél már felvette a kapcsolatot, és hamarosan alá is írhatják a szerződést.

Adriano még 15 éves korában került a Flamengóhoz, és 2000-ben már be is mutatkozhatott az élvonalban. Debütáló idénye jól sikerült, 19 meccsen hét gólt szerzett, le is csapott rá az Inter. Kisebb kitérőkkel április elejéig a csapat tagja volt, a most zajló szezonban 12 meccsen 3 gólt szerzett, amelyek fontosak lehetnek a bajnoki cím szempontjából.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu