Adebayor nem tér magához a sokkból

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 14. 10:18
Emmaneul Adebayor, a Manchester City csatára jelenleg Togóban tartózkodik, miután válogatottja végül nem indulhatott el az Afrikai Nemzetek Kupáján. A hírek szerint egyelőre nem is várható, hogy visszatér Angliába. Nagyon mélyen megrendítette a nemzeti csapatot ért, három halálos áldozatot követelő tragédia.


A futballistát a togói állami televízió interjúvolta meg a fővárosban, Lomében:

"Minden nap elmondok egy imát Istenhez. Enni egyáltalán nem tudok. A rettenetes pillanatok még mindig itt vannak a szemem előtt, csoda, hogy életben maradhattam. Nem tudom, mikor térek vissza Angliába, ha egyáltalán folytatni tudom a játékot. A klub vezetői annyi időt adtak nekem, amennyire csak szükségem van, szerencsére átérezték a helyzetemet.  Gyakran újra átélem a borzalmakat. A sajtófőnök a kezeim között halt meg, életem legszörnyűbb pillanata volt."

Mint ismeretes, múlt pénteken forradalmárok vették sortűz alá az Afrika-kupára tartó togói csapat buszát az angolai-kongói határon. Két játékos, Kodjovi Obilale és Serge Akakpo megsérült, a jármű sofőrje, csapat másodedzője, Abalo Amelete, valamint a sajtófőnök, Stanislas Ocloo életét veszítette.

Togo kormánya visszahívta Angolából a küldöttségét, s ugyan a játékosok a történtek dacára vállalták volna a kihívást, a rendezők nem szervezték át a tornát és kizárták a csapatot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu