A Vidi lehet a magyar Manchester City

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 29. 13:20
Erre még a legvérmesebb székesfehérvári drukkerek sem számítottak. A vezetők továbbra is a csapat megerősítésén dolgoznak, s elsősorban a támadósort szeretnék frissíteni. Az előző szezon gólkirálya, Bajzát Péter már Székesfehérváron vett részt orvosi vizsgálaton, ahogy szintén Fehérvárra érkezett Kijevből a háromszoros válogatott csatár, Farkas Balázs. Mellettük a klub gőzerővel tárgyal Feczesin Róberttel és Priskin Tamással.


A felek ugyan sokáig tagadták, ám úgy tűnik: az előző idényben 20 találattal az NB I legeredményesebb játékosa, Bajzát Péter a Videotonhoz szerződik, immár a kötelező orvosi vizsgálaton is átesett.

Mellette hétfőn este megérkezett Farkas Balázs a Dinamo Kijev együttesétől, akit az ukrán klub szeretne kölcsönadni, s engedélyezte, hogy három napig a Videotonnál tréningezzen.

Mezey György, a piros-kékek vezetőedzője minderről ekképp nyilatkozott:

„Már a ma esti, Győr elleni Ligakupa-mérkőzésen bevetettük volna Farkas Balázst, hiszen kíváncsiak voltunk az erőállapotára, de ebbe az ukrán együttes vezetői nem egyeztek bele. A Dinamo Kijev egy esztendőre adná kölcsön a válogatott játékost, akit örömmel fogadnánk Székesfehérváron, viszont a tétmeccs jellegű felmérés nélkül nem derül ki, hogy hasznukra lehet-e vagy sem. Ráadásul Farkassal még nem is állapodtunk meg, tehát most még minden képlékeny, emiatt szerződést sem tudtunk aláírni.”

Mezey György elárulta, hogy a hétvégi, DVTK elleni meccsig dőlhet el Farkas Balázs sorsa, ahogy a kiszemelt támadóé is, akiről viszont többet nem akart elárulni.

A SportHírado.hu-nak azonban sikerült megtudnia, hogy a Videoton által csábított támadó, sőt támadók nem mások, mint Priskin Tamás és Feczesin Róbert. Bár előbbi egyelőre nem akar hazaigazolni, utóbbival előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Fehérváron, így nem lenne meglepő, hogy az Újpest és a Sopron korábbi gólzsákja a Vidiben kötne ki.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu