"A sérülés nem lehet kifogás a Barcának"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 30. 15:26
Bár a Barcelona labdarúgó-csapatából mostanában meghatározó klasszisok dőltek ki - élükön a négyszeres aranylabdás Lionel Messivel -, az egyre több feladatot kapó támadó középpályás, Cesc Fabregas szerint erre nem lehet fogni a rossz, vagy nem várt eredményeket. Az Athletic Bilbao elleni bajnokin a 15. fordulóban pedig ezt a pályán is meg kell mutatni.


 

A Barcelona a Bajnokok Ligájában 2-1-es vereséget szenvedett az Ajax otthonában, bár az is igaz, hogy kulcsjátékosok - Víctor Valdés, Dani Alves, Jordi Alba, Adriano, Lionel Messi, Alexis Sánchez - hiányoztak sérülés miatt Amszterdamban. Ugyanakkor a katalán csapat támadó középpályása, Cesc Fabregas szerint ez nem lehet kifogás a rossz eredményekre.

"Kicsit rövid a kispad, szűkebb a keret, de ez nem lehet kifogás - mondta a 26 éves spanyol válogatott játékos a hétvégi, Athletic Bilbao elleni idegenbeli bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. - Mindig önkritikusnak kell maradnunk. 21 meccs óta az Ajax elleni volt az első vereségünk, és el kell gondolkoznunk azon, mit csináltunk rosszul, mit kell kijavítanunk."

"Már megmutattuk, hogy képesek vagyunk így is meccseket nyerni, és tudjuk, hogyan reagáljunk a vereségekre. Versenyképes csapat vagyunk, és jól tudjuk, hogy az olyenok időnként megtörténnek, mint amit Amszterdamban láttunk. De hogy mi lesz ezután, az mindig rajtunk múlik. A Bilbao ellen vissza kell vágnunk."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
CR7 vagy Messi nélkül lesz nehezebb?
Carlo Ancelotti pénteki megerősítésével nyilvánvaló, hogy Cristiano Ronaldo sem lép pályára Lionel Messi mellett a La Liga 15. fordulójában. Vajon a portugál vagy az argentin nélkül lesz nehezebb? A párosítások alapján úgy...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Cesc Fabregas
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu