A Románál még mindig a BL a cél

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 14. 12:22
A Roma rémgyenge játékkal szenvedett 1-0-s vereséget Sienában, a hétfői váratlan vereség ellenére Luis Enrique reményteljes. A Farkasok vezetőedzője szerint továbbra is tartható a cél, azaz a Bajnokok Ligája.


A Roma hétpontos hátrányban van a városi rivális Laziótól, amely éppen a harmadik, azaz BL-t érő helyen áll. Ezt kellene ledolgozniuk a Farkasoknak. Az Inter 4-0-ra elpáholó fővárosiak hétfőn azonban teljesen más arcukat mutatták.

"Két dolog miatt kaptunk ki: egy, mert a Siena remekül játszott és masszívan védekezett, kettő, mert mi alulmúltuk önmagunkat - fejtegetett a vezetőedző. - Többen tudásuk alatt futballoztak, ráadásul egy felesleges tizenegyessel saját magunkat állítottuk nehéz feladat elé. A Roma egységes csapat, együtt kell összekapnunk magunkat és továbbmennünk az úton. Azon az úton, amely a Bajnokok Ligájába vezet."

A szakember hozzátette, egyenként senkit nem lehet felelőssé tenni a vereségért, mindenki ludas volt a dologban, aki pályára lépett.

A Roma hatodik, a Siena öt egységre meglépett a kiesőhelyektől és jelenleg a 16. pozícióban áll. Kettejük hétfő esti összecsapását Calaio 51. percben értékesített büntetője döntötte el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Csődött mondott a Roma Toszkánában
Újabb kiscsapat tréfálta meg a Romát a Cagliari után, ezúttal a Siena tartotta otthon a három pontot a Farkasokkal szemben, a Serie A 23. fordulójának hétfő esti mérkőzésén. A Napoli már a szünetig eldöntötte a találkozót a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu