A Realról faggatta Schweini Khedirát!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 9. 16:57
A Sport Bild információi szerint Bastian Schweinsteiger alaposan kikérdezte válogatottbeli társát, Sami Khedirát arról, hogy ízlik neki a légióskodás a Real Madridnál. Nem ez az első eset, hogy tele van a sajtó a német csillag esetleges Madridba igazolásáról szóló pletykákkal, korábban maga José Mourinho súgta a játékos fülébe: "Enyém leszel!"


"Igen, kérdezősködött a Realról" - kezdte Khedira a Sport Bildnek. "Már Mourinho kijelentése előtt is szóba került a téma, vagyunk olyan viszonyban, hogy megbeszéljük egymással az ilyesmit" - mondta Khedira, aki idén nyáron igazolt Spanyolországba a királyi gárdához. Szavaiból ítélve nagyon örülne annak, ha a Basti Fantasti is követné példáját.

"Bastian egyik azoknak a játékosoknak a világon, akik a világ bármelyik csapatában megállnák a helyüket. Van aki, szívesen megy légiósnak, van, aki nem. A Bayern is egy nemzetközi sztárklub, ez tény, de úgy vélem, jó dolog tapasztalatot szerezni egy külföldi élklubnál, senkinek sem árt egyszer kipróbálni."

A 26 éves, világbajnoki bronzérmes, BL-ezüstérmes sztár szerződése 2012-ben jár le, a Bayern vezérkara hallani sem akar arról, hogy idő előtt távozzon a csapat karmestere.

Korábban nagy port kavart fel a német sajtóban, hogy José Mourinho állítólag egy nyári tesztmeccsen odasúgta Schweinsteiger fülébe: "Jövőre enyém leszel."

Ne feledjük, a Manchester United és az Inter is hosszú ideje mutat élénk érdeklődést a középpályás sorsa iránt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu