A Real a bevásárlókörút felénél jár

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 3. 13:45
Kettőszázkilenc millió eurót költött három világsztárra és a Valencia remek középhátvédjére a Real Madrid, de a nagybevásárlás folytatódik. Jorge Valdano ügyvezető igazgató elmondta, még legalább három-négy játékost igazol a királyi gárda.


Le sem bontják a díszleteket a Real Madrid szentélyében, a Santiago Bernabéu Stadionban, hiszen egymást követik az új galaktikus sztárok játékosbemutatásai.

A Milantól érkezett világklasszis Kakára több mint ötvenezren voltak kíváncsiak kedden, csütörtökön az új középhátvéd Raúl Albiol volt a soron.

"Mondanom sem kell, mennyire boldog vagyok, hogy a Realban folytathatom. Egy ilyen bemutatás bárkit lekenyerezne. A maximumot kell nyújtanom, címeket kell nyernünk" - nyilatkozta Albiol, miközben úgy vigyorgott, mint egy fakutya.

Július hatodikán a "Cristano Ronaldo-show-ra" megtelhet a Bernabéu, a világ legdrágább játékosát várhatóan mintegy nyolcvanezer drukker előtt bújtatják Real-mezbe! És akkor még Karim Benzemáról nem is beszéltünk, szerdán szerezte meg a Lyon gólvágóját Florentino Pérez 35 millió euróért.

A királyi gárda azonban még csak most jár a nagybevásárlás felénél. Az ügyvezető Jorge Valdano a Punto Radiónak adott interjújában így vélekedett:

"A Realnak még három-négy új játékosra van szüksége. Rohamtempóban kezdtünk az átigazolási piacon, de most fékeznünk kell. Először el kell adnunk, hogy újak érkezhessenek."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu