A QPR-nál még mindig Beckham a téma

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 7. 09:27
Egy-két hete téma az angol sajtóban, hogy a szerződését Los Angelesben novemberben kitöltő David Beckham a Queens Park Rangers színeiben tér vissza a Premier League-ben. Buzsákyék tagadnak is meg nem is.


A 36 éves angol legenda a mai napig nem hosszabbította meg lejáró kontraktusát, így egyre csak kérdés, hogy vajon a szigetországi visszatérés-e a következő lépés.

„Nincs valóságalapja az egész történetnek – így Amit Bhatia, a QPR-t tulajdonló gazdasági társaság elnökhelyettese. – David Beckham egy kitűnő játékos, remélem, egy napon ilyen szintet képviselő futballistákat igazolunk majd, de nem most."

A londoniak az elmúlt hetekben három jól csengő nevet szereztek meg, így Joey Barton, Shaun Wright-Phillips és Anton Ferdinand is csatlakozott az együtteshez.

A nyilatkozat ellenére a Daily Mail szerdai számában ismét arról cikkezik, a QPR Beckhamre pályázik, amelyet a tulajdonos, Tony Fernandes twitter-bejegyzésére alapoz: „Egy Beckham szintű játékos a csapatnál óriási lenne, sokat gondolok rá, majd meglátjuk."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu