A Paks megtréfálta a Lokit

Szerző: MTILétrehozva: 2012. november 3. 21:44
A címvédő Debrecen hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a Paks együttesétől a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombati játéknapján. Kondás Elemér együttese ezt megelőzően legutóbb a 2010/11-es idény utolsó mérkőzésén, a Haladástól kapott ki hazai pályán a bajnokságban.


LABDARÚGÓ NB I, 13. forduló:
DVSC-TEVA - MVM Paks 0-1 (0-0)
Debrecen, 3000 néző, vezette: Szilasi.

Debrecen: Verpecz - Bernáth, Simac, Mészáros N., Korhut - Rezes (Yannick, a szünetben, Pölöskey, 66.), Varga J., Se. Bouadla, Bódi (Czvitkovics, 61.) - Coulibaly, Sidibe.

Paks: Csernyánszki - Heffler T., Éger, Szabó J., Csehi T. - Kulcsár D. (Bartha, 81.), Sifter, Lázok (Mészáros I., 92.), Bori, Vayer - Tököli (Eppel, 85.).

Gólszerző: Tököli (63.)
Sárga lap: Se. Bouadla (42.), Bernáth (66.), illetve Lázok (34.), Sifter (42.), Bori (68.)

A csúszós talajon nem alakult ki folyamatos játék, közepes színvonalú küzdelmet láthattak kilátogató nézők az első félidőben. Mindkét csapatnak adódtak ugyan lehetőségei, ám a befejezéssel már meggyűlt a játékosok baja.

A szervezetten és fegyelmezetten játszó Paks meglepetésre megszerezte a vezetést a találkozó 63. percében. Ezután magasabb fokozatba kapcsolt a bajnokcsapat, de a csereként érkező Czvitkovics és Pölöskey sem tudott segíteni ezen az estén.

A Debrecen több mint 15 hónap elteltével szenvedett vereséget hazai pályán a bajnokságban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu