A Milanból vonulna vissza a világbajnok

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 9. 12:33
Szerepelt már a Juventusban és az FC Barcelonában is, de immár nem gondolkodik az újabb klubcserében az AC Milan 34 éves labdarúgója. A 2006-ban világbajnok Gianluca Zambrotta azt szeretné, ha a milánói sztárcsapatban fejezhetné be a pályafutását, de előtte azért mindent megtesz azért, hogy idén bajnok legyen a Serie A-ban.


 

A Barca 2008-ban engedte vissza a kiváló védőt a Serie A-ba, ahol ismét remek teljesítményt nyújt. Nem meglepő, hogy Zambrotta remekül érzi magát Milánóban. Szerződése jövőre jár le, azt még szeretné meghosszabbítani.

Többen úgy vélik, a játékos már nem számít alapembernek Massimiliano Allegri csapatában, de ennek alaposan ellentmond, hogy a múlt heti derbin féken tartotta az Internazionale egyik legjobbját, a támadásokban is fontos szerepet játszó Maicont.

„Szerződésem 2012-ben jár le, de ha a Milan lehetőséget ad, akkor örökre itt maradnék” – szögezte le a futballista.

Gianluca Zambrotta a Comóban és a Bariban pallérozódott, majd 1999 és 2006 között szerepelt a Juventusban. A torinóiakat a németországi vb évében zárták ki vesztegetés miatt az élvonalból, ezért a védő a Barcához igazolt. A Zebrákkal négy bajnoki címet nyert, de a tapasztalt játékos reméli, idén újabb arannyal gyarapíthatja gyűjteményét.

„Az Inter legyőzésével közelebb kerültünk a célunkhoz, de minden egyes forduló újabb csatát jelent. Lépésről-lépésre kell haladnunk, utána pedig majd meglátjuk, mire lesz elég a teljesítményünk. A sorsolásunk nehezebb, mint az Interé és a Napolié. Olyan csapatokkal kell még találkoznunk, amelyek harcolnak a nemzetközi kupaszereplésért” – jegyezte meg Zambrotta.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu