"A Milan ismét megnyerheti a BL-t!"

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 20. 18:18
Silvio Berlusconi úgy véli, amennyiben Alexandre Pato és Clarence Seedorf rendelkezésére tud állni a Milannak, akkor a csapat 2007 után ismét felülhet Európa trónjára. Az olasz miniszterelnök, a klub tulajdonosa a BATE Boriszov elleni 2-0-s sikert követően kihangsúlyozta, csapata a kontinens legjobbjai között van.


Egy szép győzelem és máris forr a levegő, pezseg a vér: Milánó piros-fekete részében újabb BL-győzelmet vizionálnak.

"Ha Seedorf és Pato rendszeresen tud játszani, akkor nem lesz ellenfelünk - ömlengett Berlusconi, és a kijelentéssel a klub második embere, Adriano Galliani is egyetértett. Az alelnök szerint a sérültek ellenére is ütőképes az együttes, de ha a legjobbak felgyógyulnak, még szebb lehet a jövő.

"Versenyképesek vagyunk, és elég jók ahhoz, hogy megint nagyot alkossunk a Bajnokok Ligájában - mondta Galliani. - Egyre feljebb jutunk, játékban és eredményekben egyaránt javulunk. AZ, hogy a Barcelonával harcolunk a csoportelsőségért, mentálisan is megerősít bennünk, önbizalmat kölcsönöz mindenki számára." 

Az öröm a játékosok körében is kézzel fogható. Alberto Aquilani szerint a csapat jól muzsikált, és megnyerte azt a meccset, amellyel nagy lépést tett a továbbjutás felé. Ráadásul ott liheg a Barcelona nyakában.

Antonio Nocerino már előretekint.

"Milánóban játszunk majd a Barcelonával, ott dől el minden - nyilatkozta a hétvégén egykori csapatának, a Palermónak gólt lőtt futballista. - Meg akarjuk nyerni a csoportot. Mindent meg akarunk nyerni!"

A Rossonerik három meccsen ugyancsak hét pontot gyűjtöttek, de a katalánoknak hárommal jobb a gólkülönbségük. A Milan Boriszovban folytatja november 1-jén, és ha minden a papírforma szerint alakul, akkor Milánóban dőlhet el a csoportelsőség sorsa november 23-án.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gólparádé nélkül nyert a Barca, Milan
VIDEÓ! Lionel Messi egymaga legalább tíz helyzetet puskázott el, a Barcelona viszont esélyt sem adott a Viktoria Plzennek, de Andrés Iniesta és David Villa találatával csak 2-0-ra győzött a Bajnokok Ligája H-csoportjának 3....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu