A Milan „B” áll ki a Juventus ellen

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 8. 16:30
A Milan a legnehezebb időszakát éli a szezonban, ehhez képest játékosok garmadájára nem számíthat Allegri mester. A Juventusnál számottevően jobb a helyzet a sérültek terén, Antonio Conte szakmai okokból dönthet a rotáció mellett.


 

OLASZ KUPA, ELŐDÖNTŐ, 1. MECCS:

MILAN-JUVENTUS - 20:45 óra

Milánó, San Siro, vezeti: Mario Mazzoleni.

VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK

MILAN: Amelia - Abate, Bonera, T. Silva, Mesbah - Ambrosini, Van Bommel, Nocerino - Seedorf - El Shaarawy, Ibrahimovic.

JUVENTUS: Storari - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Marchisio - Giaccherini, Borriello, Vucsinics.


Lazio, Napoli, Udinese, Cesena, Juventus a bajnokságban, utóbbi a kupában is, Arsenal a BL-ben. Ez a program három hónapra lebontva is erőt próbáló, a Milannak azonban négy hét alatt kell letudnia.

Teljes csapattal, bő kerettel a Rossonerik akár önbizalomtól telve is várhatnák a sorozat folytatását, de a római 0-2 és a nápolyiak elleni 0-0 után csak tovább mélyülhetnek a ráncaik, ha körbetekintenek az orvosi szobában.

Antonio Cassano vélhetően a teljes tavaszi szezont kihagyja, de a szerda esti mérkőzésen Alexandre Pato, Kevin-Prince Boateng, Alberto Aquilani, Mathieu Flamini, Gennaro Gattuso és Alexander Merkel sem lesz hadra fogható.

A gondokat csak tetézi, hogy Alessandro Nesta izomhúzódással senyved, távollétében Daniele Bonera vagy Philippe Mexes lehet Thiago Silva párja a védelem közepén.

Zlatan Ibrahimovic hiába kapott piros lapot a Napoli ellen, hárommeccses eltiltása csak a bajnokságra érvényes. Éktársaként El Shaarawy vagy az új szerzemény Maxi López villoghat a bajnoki éllovas ellen.

A Juventusnál ilyen problémákat nem kell kezelnie Antonio Conténak, mert bár Simone Pepe csak a lelátóról szurkolhat, más komoly hiányzó nem várható.

Pontosítsunk, legalábbis sérülés miatt nem, Gigi Buffon helyett ugyanis Marco Storari állhat a kapufák közé a rotáció jegyében.

A támadók közül Alessandro Matri fújhatja ki magát, így két korábbi exromás, Marco Borriello és Mirko Vucsinics egyidőben lehet a pályán, az ifjú Emanuele Giaccherini társaságában.

A Juventusnak nagyon megy a kupában, a Serie A-hoz hasonlóan veretlen, a Bolognán és a Román jutott túl korábban.

Eddig a Milan formájára sem lehet panasz a sorozatban, arra azonban nem árt emlékeztetni, hogy tavaly épp az elődöntő jelentette a végállomást, a Palermo jóvoltából.

A bajnokságban októberben futottak össze a csapatok, Claudio Marchisio duplájára nem érkezett válasz milánói részről. A Zebrák sikeréhez Andrea Pirlo is hozzátehet, pedig anno 377 tétmeccsen még a Rossonerikért hajtott.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu