"A PSV szerencsével nyert Budapesten!"

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 21. 22:01
Kis szerencsével egy pontot itthon tarthattunk volna - kezdte mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját Herczeg András. A PSV Eindhoven ellen 2-1-es vereséget szenvedett Debrecen klubmenedzsere szerint csapata az első félidőben szervezetten játszott, a másodikban viszont elfáradt a labdabiztos hollandok ellen. Fred Rutten szerint Dzsudzsák Balázs többet vállalhatott volna, de összességében elégedett, mert egy roppant nehéz meccset sikerült megnyerniük.


Herczeg András annak örült egyedül, hogy csapata ismét szoros meccsre kényszerített egy csapatot az európai kupaporondon. Más miatt már nem lehetett ennyire boldog, hiszen pontot megint nem szerzett együttese.

"Tudtuk, hogy jobb csapat a PSV, de egy kis szerencsével egy pontot itthon tarthattunk volna - kezdte összegzését Herczeg. - Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, rúgtunk egy kapufát, majd a vezetést is megszereztük."

"Kár, hogy egy figyelmetlenség miatt hamar jött az egyenlítés. Jobb lett volna előnnyel menni a szünetre, az még több erőt adhatott volna a továbbiakra. A második félidőre a labdabiztos PSV ellen elfáradt csapatom, a rengeteg védekezés felemésztette az erőinket. Az utolsó tíz percre átálltunk a kétcsatáros játékra, de ez sem hozott változást. Sajnos nem voltunk annyira labdabiztosak, mint Genovában, ez nagy különbség volt az előző meccsünkhöz képest."

"Sajnálom, hogy így alakult, viszont bízom abban, hogy legközelebb még jobban futballozunk majd. Gratulálok a PSV-nek." 

Reuters
Fred Rutten, a győztes hadvezér Fotó: Reuters

 

Fred Rutten kissé még a meccs hatása alatt indította a sajtótájékoztatót, mert mint mondta, nagyon nehéz ütközeten van túl csapatával együtt.

"Mivel sokáig tartott, amíg feltörtük a Debrecen védelmét, akadtak nehézségeink - vélte a szakvezető. - Azért tudtunk nyerni, mert a második félidőben elfáradt az ellenfél, ez pedig feküdt nekünk."

"A hazaiak túl szorosan játszottak, szervezetten játszottak, szét kellett őket húznunk. Dzsudzsák Balázs számára ez egy nehéz meccs volt, tőle picivel többet vártam. Ettől függetlenül elégedett vagyok vele is és az eredménnyel is. A legfontosabb, hogy győztünk."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Lokinak csak gólra futotta a PSV ellen
GÓLVIDEÓ! Mirszad Mijadinoszki góljával még a magyar bajnok vezetett, ám a PSV Eindhoven fordított, s összességében teljesen megérdemelten nyert 2-1-re a labdarúgó Európa-liga I-csoportjának harmadik játéknapján. A hajdúságiak...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu