A Lens csapatkapitánya is sérültlistán

Szerző: shLétrehozva: 2008. május 6. 20:18
A kiesés réme által fenyegett RC Lens együttesénél újabb játékos került sérültlistára, a brazil középső hátvéd Vitorino Hilton személyében. Jean-Pierre Papin együttese élet-halál harcot vív majd a bentmaradásért a 37. fordulóban az Olympique Lille vendégeként.


Hilton a múlt hétvégi, Monaco elleni hazai gólnélküli döntetlen alkalmával szenvedett fejsérülést, a második játékrészre már nem is küldte ki a pályára mestere.

 

Az eddigi orvosi vizsgálatok alapján szemernyi esély sincs arra, hogy a LOSC elleni keretbe nevezhessék a brazilt.

 

Jean-Pierre Papin vezetőedző feje fölött gyülekeznek a viharfelhők, hiszen a múlt heti fordulóban már elveszítette a csapat leggólerősebb támadóját, Aruna Dindane-t is. Az elefántcsontparti válogatott fél évre dőlt ki a sorból térdszalag-szakadás miatt.

 

A hátvéd kiesése rendkívül nehéz helyzetbe hozza a Racingot, hiszen Hilton oszlopos tagja volt a piros-sárgák utóbbi hetekben jól muzsikáló védelmének. A francia sajtó szerint Adama Coulibaly pótolhatja majd a brazilt a Métropole-stadionban szombat este.

 

A Lensnek tehát kapitánya és házi gólkirálya nélkül kell tovább vitézkednie a francia élvonalban, ahol csupán jobb gólkülönbségükkel előzik meg a 18., már kiesést jelentő pozícióban tanyázó PSG-t két fordulóval a végelszámolás előtt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu