A Juve megtalálta az új edzőt!

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 16. 22:27
A Sky Sport 24 értesülései szerint a Juventus tárgyalásba kezdett a klub egykori kiváló középpályásával, Antonio Contéval arról, hogy átvegye a szakmai irányítást a következő szezontól. A Siena már jelezte, nem gördít akadályt a távozása elé, de vajon képes lenne ismét a világ legjobb csapatai közé vezetni a Zebrákat?


A B-ligás Siena vezetőedzője, a klubbal 1996-ban BL-t nyert Antonio Conte a favorit a Juventus kispadjára. Eseménydús heteket élhet át a tréner, a feljutás megünneplése után a sportigazgató Beppe Marotta és a technikai igazgató Fabio Paratici kezdett tárgyalásba vele, hogy megvalósulhasson régi álma, és ő ülhessen a Juve kispadján a következő szezontól.

"Csak azt kértük, minél hamarabb szülessen meg a döntés, hogy tervezhessünk a 2011-12-es idényre. Conte nagyszerű munkát végzett a Sienánál, meg vagyunk elégedve vele, most a Juventuson a sor, hogy tudassa, vele képzeli el a jövőjét vagy nélküle" - mondta Giorgio  Perinetti, a toszkánok spirtigazgatója.

Conte már 2009-ben is a jelöltek között volt, ám akkor végül Ciro Ferrara lett a befutó, 2010-ben is, akkor pedig Luigi Del Nerire esett a választás. A leccei születésű tréner korábban az Arezzónál, a Barinál és az Atalantánál dolgozott vezetőedzőként.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu