„A Chelsea még lehet bajnok”

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 8. 10:55
Frank Lampard még nem mondott le a bajnoki címről, de egyetért a megállapítással: a Chelsea többet már nem hibázhat. A középpályás elismeri, immár a Manchester United és az Arsenal sorozatos botlásában is bízniuk kell.


 

Frank Lampard két góljával főszerepet játszott a Blackpool elleni hétfői győzelemben (3-1), de ennél sokkal fontosabbnak tartja a csapat sikerét, és azt, hogy megmaradjon az esély a címvédésre.

„Hinnünk kell benne, hogy megcsináljuk. Ha megnyerjük az összes hátralévő meccsünket, semmi sem lehetetlen, de nagyon nehéz lesz” – nyilatkozta hétfő este.

„Egyelőre az apró sikereket is meg kell becsülni, nevezetesen azt, hogy visszaverekedtük magunkat az első négybe. Remek héten vagyunk túl, és bár a Blackpool ellen nem pörögtünk maximális fordulatszámon, az eredménnyel elégedettek lehetünk. Voltak ugyanakkor hibák, amelyeket a jövőben nem szabad elkövetnünk.”

De összejöhet-e a címvédés májusban?

„Az Arsenal és a Manchester United nagyon jó csapat, és komoly előnyük van. Nekik is botlaniuk kell, hogy odaérjünk a végén.”

Salomon Kalou különös klubrekordot állított be a Bloomfield Roadon, hiszen 93. alkalommal lépett pályára csereként a Chelsea-ben.

A támadó így is hasznossá tudta tenni magát, hiszen kiharcolt egy tizenegyest, amelyet Lampard értékesített.

Az elefántcsontparti tudomásul veszi, hogy egyelőre nem a kezdőcsapatban számolnak vele, de hiszi, hogy rövidesen feljebb lép a ranglétrán.

„Ha nem is játszol gyakran, az emberek elvárják, hogy te jelentsd a különbséget. A magam részéről pedig annyit tudok tenni, hogy keményen edzek, és reménykedem, hogy előbb-utóbb eljön az én időm” – mondta Kalou.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Győzött és közelebb lopódzott a Chelsea
VIDEÓ! John Terry fejjel volt eredményes, Frank Lampard ziccert és tizenegyest értékesített, így magabiztosan győzött a Chelsea a Blackpool otthonában a Premier League 29. fordulójában zárómérkőzésén. Igaz, Ian Holloway fiainak...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu