A Chelsea Fabregasra is lecsap

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 8. 10:53
Ötven millió fontot fizetne Roman Abramovics azért, hogy Cesc Fabregas a jövőben a Chelsea-ben futballozzon. A londoniak orosz tulajdonosa nem szeretné, ha a Barcelona véletlenül elorozná előle az Arsenal csapatkapitányát.


Fernando Torres és David Luíz már megvan, Marek Hamsík célkeresztben - s most már Cesc Fabregas is a radaron. Roman Abramovics nem teketóriázik, s úgy tűnik, minden türelme tovatűnt. A csapat nem produkál eredményeket, így a milliárdos mindenáron meg akarja azt újítani.

Az orosz mágnás Torreshez hasonlóan 50 millió fontot adna a rivális futballistájáért, hogy az ne Barcelonába igazoljon - ha egyáltalán eligazol. A Chelsea szerint Fabregas pontosan illene Frank Lampard mellé a középpályára, ezért megszerzése kulcsfontosságú lenne.

Korábban Arsene Wenger, az Ágyúsok menedzsere 60 millió fontos kikiáltási árat állapított meg Fabregasszal kapcsolatban, de ebben bizonyára meg tudnak egyezni majd a felek. Kérdés, Wenger el akarja-e adni egyik alapemberét.

A nyáron szó volt arról, hogy Katalóniába költözik a középpályás, ám a Barca nem tett meg mindent azért, hogy ez így is legyen. A játékos ezért elkenődött, pedig mint akkor mondta: "Álmom, hogy bálványommal, Josep Guardiolával dolgozhassak együtt és olyanokkal futballozhassak, mint Gerard Piqué, Andrés Iniesta és Leo Messi."

Hírek szerint a Barcelona a nyáron újabb támadást indít Fabregasért, ám a hihetetlenül magas összeget aligha tudja-fogja érte kifizetni. Abramovicsnak nem a pénz, sokkal inkább a futballista hozzáállása, azaz az Arsenalért és Wengerért való lojalitása jelentheti a problémát.

Igaz, két hete Torresről sem hitték volna, hogy...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fabregas kikerült a válogatottból
Gyomorbántalmai miatt el sem utazik Cesc Fabregas a spanyol labdarúgó-válogatott összetartására a Kolumbia elleni barátságos mérkőzés előtt....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hihetetlen feltámadás az Arsenal ellen!
VIDEÓK, NYILATKOZAT! A Premier League-történet egyik legflúgosabb meccsét rendezték szombat délután a St. James Parkban, a 26. fordulóban, ahol 26 perc kellett az Arsenalnak, hogy négy, azaz négygólos előnybe kerüljön, de az...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újabb nagy dobásra készül a Chelsea
Roman Abramovics jó kedvében van mostanság: Fernando Torresért 50, David Luízért további 21 millió fontot adott az átigazolási időszak utolsó pillanataiban. A Chelsea orosz tulajdonosa nem elégszik meg ennyivel és újabb...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu