A bombanő sem segített Paraguayon

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 4. 09:28
Larissa Riquelme a helyszínen szurkolt Paraguaynak, amely azonban a topmodell jelenlétében sem tudott nyerni első mérkőzésén Ecuador ellen a Copa Américán. Pedig a győztes hatalmas lépést tehetett volna a csoportelsőség felé.


A B-csoport első találkozóján képtelen volt gólt szerezni Brazília, de Venezuela elleni botlását sem Ecuador, sem a jóval esélyesebb Paraguay nem tudta kihasználni.

A 2010-es világbajnokság negyeddöntőse több helyzetet alakított ki, de a mérkőzés kapcsán előbb jut eszünkbe az erőlködés jelző, mintsem a látványos támadófutball.

Az ecuadoriak kapusát ugyanakkor minden dicséret megilleti: Marcelo Elizaga a torna legidősebb játékosa a maga 39 évével, de becsülettel állta a sarat.

A lelátón feltűnt a dél-afrikai vb-n világszerte híressé vált szupermodell, Larissa Riquelme is, akinek dekoltázsa némileg kárpótolta a férfi nézőket.

 

COPA AMÉRICA, B-CSOPORT
PARAGUAY-ECUADOR 0–0
La Plata (Argentína), Cementerio de los Elefantes, 32 ezer néző, vezette: Sergio Pezzotta (argentin).
Paraguay: Villar – Piris, D. Verón, Da Silva, A. Torres – Riveros, E. Barreto (Vera, 38.), Ortigoza, Estigarribia – Santa Cruz (Zeballos, 84.), Barrios (Valdez, 74.). Szövetségi kapitány: Gerardo Martino.
Cserék: D. Barreto, Fernández - kapusok, Marecos, Alcáraz, M. Cáceres, V. Cáceres, H. Pérez, Martínez, Santana.
Ecuador: Elizaga – Reasco, Araujo, Erazo, Ayoví – Valencia (Arroyo, 46.), S. Castillo, Noboa, Méndez (Quiroz, 82.) – F. Caicedo, C. Benítez. Szövetségi kapitány: Reinaldo Rueda.
Cserék: Banguera, Domínguez - kapusok, Achilier, G. Caicedo, Calderón, Checa, Nazareno, Minda, Montano, Mina. 
Sárga lap: Piris (55.), Zeballos (90.)

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Beégtek a brazil sztárok Venezuela ellen
A házigazda argentinok után a másik nagy favorit, Brazília is borzasztóan kezdte meg hadjáratát a Copa Américán. A B-csoport nyitómeccsén a többek között Neymarral, Patóval és Robinhóval megerősített aranysárga alakulat 0-0-s...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu