KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PARAGUAYI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Elküldték a paraguayi kapitányt 2012. június 12. 20:21 Menesztették posztjáról Francisco Arcét, a paraguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. A 41 éves szakembernek azt követően köszönték meg a munkáját, hogy együttese 3-1-es vereséget szenvedett Bolívia vendégeként, ezzel a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozatban az utolsó előtti, nyolcadik helyre csúszott vissza.
 
„Juve? Ez volt az álmom!” 2011. augusztus 29. 16:58 Újabb balbekket igazolt a Juventus labdarúgócsapata, a Copa América egyik nagy felfedezettje, a paraguayi válogatott Marcelo Estigarribia érkezett a Zebrákhoz. A hírt már a torinói klub hivatalos honlapja is közölte.
 
Lemondott a paraguayi kapitány 2011. július 29. 20:17 Lemondott posztjáról Gerardo Martino, a Copa América-ezüstérmes Paraguay szövetségi kapitánya.
 
Uruguay Dél-Amerika trónján 2011. július 24. 22:55 Uruguay tizenötödször nyerte meg a Copa Américát, miután 3-0-ra legyőzte Paraguayt a döntőben. A gólokat a két legnagyobb sztár, Luis Suárez és Diego Forlán szerezte, utóbbi duplázott. A paraguayiak antifocival, csupa döntetlennel jutottak el Buenos Airesbe, ott viszont a sors igazságot szolgáltatott. Uruguay most tényleg a legjobb csapat Dél-Amerikában.
 
Uruguay lesz a nyerő - blog 2011. július 24. 19:18 Alkalmi bloggerünk, TuTibi Uruguay Copa América-győzelmét vetíti előre, arra alapozva, hogy több nyerőembere áll készen a bevetésre a Buenos Aires-i Monumental-stadionban, mint Paraguaynak. Kiindulási alapnak aligha tekinthető a (közel)múlt, az idegek harca lesz a döntőben.
 
Copa América-döntő: vezér nélkül a parák 2011. július 22. 14:39 Megbüntették Gerardo Martino szövetségi kapitányt, aki így nem lehet ott a kispadon az Uruguay elleni Copa América-fináléban. A Venezuela elleni elődöntő lefújását követően kialakult tömegverekedésben részes, a meccs alatt kiállított paraguayi szövetségi kapitányt két meccsre tiltották el.
 
Paraguay döntős a tömegbunyó után 2011. július 21. 09:40 Bár három kapufát is rúgott Venezuela, tizenegyesekkel mégis Paraguay jutott be a 2011-es Copa América döntőjébe. Sem a rendes játékidő, sem a hosszabbítás nem hozott gólt, a parák Brazília után ezúttal is jobban bírták a büntetőket - a kétszeres kupagyőztes Roque Santa Cruz kisebb sérülést szenvedett, de a többi csapattárs sem úszta meg, hiszen a lefújás után hatalmas tömegverekedés kerekedett a futballisták között. Uruguay-Paraguay finálé lesz Argentínában, Venezuela Peruval meccsel a bronzért.
 
A pályán dobta le a ruháit Larissa (18+) 2011. július 20. 17:42 A kolumbiai Soho magazinnak az argentin bajnok Vélez Sarsfield stadionjában sikerült levetkőztetnie a Copa América hercegnőjét, a paraguayi szexszimbólum Larissa Riquelmét. A dél-amerikai istennő eredeti tervei szerint csak akkor szabadult volna meg ruháitól, ha hazája válogatottja nyeri a tornát, de meggondolta magát, és már most így tett hátha ezzel szerencsét hoz Paraguaynak.
 
Paraguay vagy Venezuela? - blog 2011. július 20. 17:29 Alkalmi bloggerünk, TuTibi ezúttal a Paraguay-Venezuela Copa América-elődöntőre tette meg tétjeit. A pályaválasztók Brazília testén keresztül jutottak a négy közé, míg a „vörösborosok” kiscsapatként, tetszetős futballal verekedték el magukat idáig. TuTibi a szíve helyett az eszére hallgatott – hogy jól tette-e, csütörtök hajnalban bukik ki.
 
Paraguay, te csodás! 2011. július 18. 15:47 Azért megvan annak az előnye, hogy Brazília kiesett. Aki szereti Paraguayt, az tovább szurkolhat a csapatnak, de azok sem járnak rosszul, akik egyszerűen csak a szép és dekoratív nőkért vannak oda meg vissza. Larissa Riquelmét már ismerjük, a fehérneműmodell mellé most becsatlakozott néhány honfitársa is. A negyeddöntőben akadt látnivaló bőven a lelátókon...
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu