KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "COPA_AMERICA"
Az USA rendezheti a Copa Américát 2014. május 1. 20:04 Első alkalommal Dél-Amerikán kívül rendezik a labdarúgó Copa Americát, a 2016-os tornának ugyanis az Egyesült Államok ad majd otthont.
 
Új szerződés az uruguayi alapembernek 2011. július 29. 18:16 Két évvel 2014-ig hosszabbította meg szerződését a Benficánál az uruguayi válogatottnál a Copa Américán kirobbanthatatlan alapembernek számító Maximiliano Pereira.
 
A történelem "leghülyébb" Copa Américája 2011. július 25. 15:13 VIDEÓ, ÉRDEKESSÉGEK! Világ-, vagy Európa-bajnokság híján a nyár központi futballprogramjának számított, ehhez képest alaposan cserben hagyta híveit az idei Copa América. Természetesen nem maga a torna, hanem a csapatok, a sztárjátékosok múlták alul magukat. A meglepetésektől hemzsegő seregszemle arcul csapta a dél-amerikai labdarúgás szerelmeseit, némi kárpótlást csupán az adhatott, hogy végül az lett a befutó, aki átlépett az antifutballon.
 
Uruguay Dél-Amerika trónján 2011. július 24. 22:55 Uruguay tizenötödször nyerte meg a Copa Américát, miután 3-0-ra legyőzte Paraguayt a döntőben. A gólokat a két legnagyobb sztár, Luis Suárez és Diego Forlán szerezte, utóbbi duplázott. A paraguayiak antifocival, csupa döntetlennel jutottak el Buenos Airesbe, ott viszont a sors igazságot szolgáltatott. Uruguay most tényleg a legjobb csapat Dél-Amerikában.
 
Uruguay lesz a nyerő - blog 2011. július 24. 19:18 Alkalmi bloggerünk, TuTibi Uruguay Copa América-győzelmét vetíti előre, arra alapozva, hogy több nyerőembere áll készen a bevetésre a Buenos Aires-i Monumental-stadionban, mint Paraguaynak. Kiindulási alapnak aligha tekinthető a (közel)múlt, az idegek harca lesz a döntőben.
 
Peru lett a bronzérmes a Copa Américán 2011. július 23. 22:55 Peru labdarúgó-válogatottja hetedjére szerezte meg a bronzérmet a Copa Américán, miután megérdemelten, 4-1-re megverte a több mint fél órán át emberhátrányban játszott Venezuelát. A meccs hőse José Paolo Guerrero volt, a győztesek hamburgi csatára mesterhármast ért el.
 
Copa América-döntő: vezér nélkül a parák 2011. július 22. 14:39 Megbüntették Gerardo Martino szövetségi kapitányt, aki így nem lehet ott a kispadon az Uruguay elleni Copa América-fináléban. A Venezuela elleni elődöntő lefújását követően kialakult tömegverekedésben részes, a meccs alatt kiállított paraguayi szövetségi kapitányt két meccsre tiltották el.
 
Paraguay döntős a tömegbunyó után 2011. július 21. 09:40 Bár három kapufát is rúgott Venezuela, tizenegyesekkel mégis Paraguay jutott be a 2011-es Copa América döntőjébe. Sem a rendes játékidő, sem a hosszabbítás nem hozott gólt, a parák Brazília után ezúttal is jobban bírták a büntetőket - a kétszeres kupagyőztes Roque Santa Cruz kisebb sérülést szenvedett, de a többi csapattárs sem úszta meg, hiszen a lefújás után hatalmas tömegverekedés kerekedett a futballisták között. Uruguay-Paraguay finálé lesz Argentínában, Venezuela Peruval meccsel a bronzért.
 
A pályán dobta le a ruháit Larissa (18+) 2011. július 20. 17:42 A kolumbiai Soho magazinnak az argentin bajnok Vélez Sarsfield stadionjában sikerült levetkőztetnie a Copa América hercegnőjét, a paraguayi szexszimbólum Larissa Riquelmét. A dél-amerikai istennő eredeti tervei szerint csak akkor szabadult volna meg ruháitól, ha hazája válogatottja nyeri a tornát, de meggondolta magát, és már most így tett hátha ezzel szerencsét hoz Paraguaynak.
 
Paraguay vagy Venezuela? - blog 2011. július 20. 17:29 Alkalmi bloggerünk, TuTibi ezúttal a Paraguay-Venezuela Copa América-elődöntőre tette meg tétjeit. A pályaválasztók Brazília testén keresztül jutottak a négy közé, míg a „vörösborosok” kiscsapatként, tetszetős futballal verekedték el magukat idáig. TuTibi a szíve helyett az eszére hallgatott – hogy jól tette-e, csütörtök hajnalban bukik ki.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu