A Bayernt is érdekelné Nicklas Bendtner

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 17. 09:34
Hosszú ideje elvétve találkozhattunk a szaklapok pletykarovatában Nicklas Bendtner nevével, ám most két nap alatt másodszor vetették fel a dán válogatott távozását az Arsenaltól, a Daily Mirror szerint a Milan mellett a Bayern München is érdeklődik iránta.


Az ősszel sérülések miatt a kezdőben alig-alig lehetőséget kapó támadóról a bajorok tiszteletbeli elnöke, Franz Beckenbauer beszélt elismerő szavakkal, felvetve szerződtetésének lehetőségét.

„Igen, azok a játékosok közé tartozik, aki az utóbbi időben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak mind a klubjukban, mind a válogatottban – kezdte nyilatkozatát a Császár. – Elég tehetséges, hogy egy Bayern szintű csapatban szerepeljen, ahol jelenleg is számtalan klasszis játszik."

Arsene Wenger az Ágyúsok menedzsere egyelőre nem volt hajlandó kommentálni Bendtner elképzelhető távozását a hétvégén, mondván a futballista igenis része terveinek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Új pofon a biológiai útlevél programnak
Megfelelő bizonyítékok hiányában felmentette az olasz doppingellenes hatóság (TNA) az idei Giro d’Italia előtt a bilológiai útleveléhez képest rendellenes vérképe miatt eljárás alá vont Franco Pellizottit, a Liquigas...
Tovább a teljes cikkhez »

 


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu