A Bayern nekiment az UEFA-nak

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 7. 15:17
Élesen kritizálta az Európai Labdarúgó Szövetséget (UEFA) Uli Hoeness, a Bayern München elnöke, miután az UEFA szerdán helybenhagyta Franck Ribéry három mérkőzésre szóló eltiltását, így a francia szélső nem játszhat az olasz Internazionale elleni Bajnokok Ligája-döntőben.


Az 58 éves sportvezető pénteken egy rendezvényen azt nyilatkozta, szerinte az UEFA nem objektívan járt el ebben az ügyben. "A Lyon elleni összecsapáson olasz játékvezető volt, és a szövetségben is nagyon sok olasz lát el különböző tisztségeket - fogalmazott Hoeness. - Egyetlen német sincs, ezért ott nem számíthatunk erkölcsi támogatásra."

Ribéry az Olympique Lyon elleni elődöntős párharc első mérkőzésén kapott piros lapot, mert beletaposott Lisandro Lopez bokájába. Az európai szövetség csak a visszavágót követően mondta ki a hárommeccses eltiltást, s szerdán elutasította a Bayern fellebbezését.

A müncheniek a határozatot követően azonnal bejelentették, hogy a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordulnak, s Hoeness szerint a jövő hét közepére várható a döntés.

A finálét május 22-én a madridi Santiago Bernabeu Stadionban rendezik.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu