A Bayern elismerte: Neuer a célpont

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 29. 14:05
Nem csinál belőle titkot a Bayern München, hogy az utóbbi időben kivételes teljesítményeivel állandó beszédtémát jelentő Manuel Neuer az egyik nagy célpontja a nyáron. Mindezt annak ellenére árulta el a klubelnök, Uli Hoeness, hogy Thomas Kraft is megállta helyét a tavasszal. Közben az O Jogo arról ír, hogy az együttes egyre közelebb áll a Benfica méregdrága hátvédje, Fabio Coentrao megszerzéséhez.


Rögtön azután, hogy a veterán Hans-Jörg Butt bejelentette, a szezon végén visszavonul, máris megérkezett a következő kiszemeltről szóló nyilatkozat a klub részéről.

„Egyetlen átigazolást sem véglegesítettünk még, mindenki tudja, hogy az átigazolási piac jelenleg zárva van" – válaszolt a Sport1 csatorna kérdésére Hoeness.

„Ez persze nem jelenti azt, hogy nem gondolkodunk előre. Többek között egy új kapus becserkészésén dolgozunk, elárulhatom, hogy Manuel Neuer az egyik nagy célpont."

A német válogatott első számú hálóőrét az utóbbi időben a Man. Uniteddel boronálták össze, de egyáltalán nem lenne meglepő, ha a gyakran a Bundesliga krémjéből válogató rekordbajnok Mario Gomez 2009-es megaüzletéhez hasonló húzással állna elő a nyáron.

Akkor a bajnokság jelenlegi gólkirályára 30 millió eurót szántak, a Transfermarkt.de szakportál adatai szerint a kapus értéke jelenleg 24 millió körül mozog.

A BAYERN 25 MILLIÓT ADHAT COENTRAÓÉRT:
Nagyjából egy Neuer árával megegyező összeget is kész kicsengetni a német bajnok az O Jogo szerint, amely úgy tudja, közel a megegyezés a Benficával Fabio Coentrao ügyében. A 23 esztendős hátvéd álllítólag kivásárlási áránál 5 millió euróval olcsóbban, 25 millióért kelhet el. A lap szerint a játékos elégedett a Bayern ajánlatával, így nem lehet gond a személyes részletekről zöld ágra vergődni. A müncheniek tavaly nyáron 20 millió eurót kínáltak, de azt visszautasította a portugál klub, most az dönthet a futballistát szintén kiszemelt Liverpoollal szemben a bajorok számára, hogy zsírosabb fizetéssel állt elő.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu