„A Barcelona áldozat volt”

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 5. 11:22
Josep Guardiola szerint kizárólag a repülőssztrájk és a tőlük függetlenül kialakult bizonytalanság okolható azért, hogy a Barcelona késve érkezett meg Pamplonába az Osasuna elleni találkozóra. A katalánok mestere csak dicsérni tudta csapatát, amely könnyed 3-0-s győzelmet aratott.


 

A repülőssztrájk teljesen megbénította Spanyolországot, és a Barcelona emiatt kénytelen volt vonattal és busszal elutazni az Osasuna elleni idegenbeli bajnokira.

Először azt rebesgették, elmarad a találkozó, ám később a szövetség leszögezte, mindenképpen szombaton kell megrendezni, különben a hazaiaké a három pont.

A bizonytalanság, a hatalmas rohanás és az ötvenperces késés közepette magabiztosan, 3-0-ra győzött a Barcelona, ami megsüvegelendő a Barca mestere szerint.

„A játékunkon egyáltalán nem látszott, hogy milyen tortúrán mentünk keresztül. Hogy ki a felelős a kellemetlenségekért? Kizárólag a sztrájk. Más nem okolható a kialakult helyzetért.”

Pep Guardiola ugyanakkor hangsúlyozta: nem csak ők a vesztesei a légidolgozók munkabeszüntetésének, hanem az a 400 ezer ember országszerte, akinek szintén keresztülhúzták a számításait.

A szakember egyúttal üzent a szurkolóknak, akik minden nehézség dacára Pamplonába is elkísérték a csapatot, és az egész idényben mellettük állnak.

„Hatalmas köszönet jár nekik. Nem szabad arról megfeledkezni, hogy nekik is meg kellett valahogy tenniük ezt a hosszú utat, de ott voltak a stadionban, és biztattak minket. A továbbiakban is nagy szükségünk lesz erre a fantasztikus támogatásra.”

„Tiszteletlen volt a Barcelona"
„Semmi problémám azzal, hogy később kezdődött a meccs, de ez tiszteletlenség volt a Barcelona részéről, főleg a szurkolók irányába - panaszkodott az Osasuna mestere, José Antonio Camacho. - A bírónak pedig tizenegyest kellett volna adnia, amikor Pedro füldre vitte Juanfrant. Ha azt befújja, minden másként alakulhatott volna."

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újabb Barca-henger: Messi parádés
VIDEÓK! Kacifántos történet végén, kalandos utazást követően érkezett meg a Barcelona Pamplonába, hogy lejátssza soros bajnokiját az Osasuna ellen a La Liga 14. fordulójában. A meccset valamivel jobban kezdte a Vadócz Krisztiánt...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Őrület: elutazott a Barca Pamplonába!
Száznyolcvan fokos fordulatot vettek az események késő délután az Osasuna-Barcelona meccs ügyében! A Barca a nap folyamán már elkönyvelte a vasárnapra halasztást a reptéri sztrájkokra hivatkozva, de az Osasuna nem egyezett bele...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu