50 méterről kapott gólt a lengyel sztár

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 8. 13:02
A lengyel válogatott kapus Artur Boruc hatalmas bakija meghatározó momentumnak bizonyult a Celtic Hibernian elleni vasárnap délutáni vendégjátékán, a zöld-fehérek tizenkét győztes meccs után szenvedtek vereséget, végül 2-0-ra kaptak ki. A lengyel sztár John Rankin 50 méteres kapura suhintását védte csúnyán be 0-0-ás állásnál.



Könnyen lehet, hogy élete potyagólját kapta Artur Boruc, a nyári Európa-bajnokság egyik legjobb teljesítményt nyújtó hálóőre a skót bajnokság hétvégi fordulójában. A Hibernian elleni ütközet második félidejében John Rankin az 55. percben szánta rá magát lövésre a kezdőkör vonalánál, amely nem sikerült túl puskaporosra, Boruc azonban csúnyán mellényúlt, így hatalmas potyagóllal örvendeztette meg az edinburghi közönséget.

A vérszemet kapó hazaiak aztán Colin Nish találatával gyakorlatilag be is biztosították a győzelmet a 70. percben.

A kelták a vasárnapit megelőzően augusztusban, a Rangers ellen maradtak alul, akkor is Boruc nyakába varrták a szurkolók a vereséget.


A Celtic továbbra is vezet a skót Premier League-ben, de csökkent az előnye a szombaton a Hamiltont megsemmisítő (7-1) Rangersszel szemben.

 


 


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu