Wade-telen volt Jamestől a Miami

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 29. 07:25
Dwayne Wade huszonkilenc pontja is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a Miami elhozza a győzelmet Clevelandből az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján. A New Orleans minimális, kétpontos előnnyel zárta portlandi vendégjátékát, szemben a Bostonnal, amely valósággal kitömte a Sacramentót.



Dwyane Wade és LeBron James különpárbajából utóbbi jött ki győztesen, harminchárom pontjával ugyanis oroszlánrészt vállalt abból, hogy a Miami üres kézzel battyogott haza vasárnap este.

A Lakers elemében volt az NBA legutóbbi játéknapján, a Warriorsnek 113 pont sem volt elegendő ahhoz, hogy akárcsak megszorongassa a Los Angeles-i sztáralakulatot. Kobe Bryant természetesen ezúttal sem maradt adós a kosarakkal, 31 pont állt a neve mellett a találkozó befejezésekor.

A Dallas az egymeccses eltiltását töltő Dirk Nowitzki távollétét is elbírta a Clippers vendégeként, míg a Denver New Yorkban rukkolt elő kitűnő játékkal.

A Boston nem kímélte a Sacramentót, a Celtics 108 pontjára mindössze 63-mal tudott válaszolni ellenfele, így sima győzelemmel lepte meg a többnyire minden bizonnyal még a karácsony mámorában szédelgő szurkolóit.

 

NBA, VASÁRNAPI JÁTÉKNAP:
New York Knicks-Denver Nuggets 110-117
Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks 76-98
Cleveland Cavaliers-Miami Heat 93-86
Portland Pacers-New Orleans Hornets 103-105
Sacramento Kings-Boston Celtics 63-108
Los Angeles Lakers-Golden State Warriors 130-113
 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu