Parádés szezon, megvan a klubcsúcs

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 23. 07:05
Dwyane Wade harminckilenc pontjával segítette győzelemre a Miami Heat együttesét a Detroit Pistons otthonában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszának 138. játéknapján. LeBron James harminc egységig jutott New Jerseyben, és részben ennek köszönhetően Cleveland begyűjtötte sorozatban a kilencedik sikerét is.


 

Sorozatban kilencedik győzelmét ünnepelhette a Cleveland, miután LeBron James vezérletével New Jerseyben győzte le a Nets együttesét. A vendégek klasszisa közel járt a tripla-duplához, hiszen harminc pontja mellé tizenegy lepattanót is szedett, valamint nyolc gólpasszt adott. Ez a siker az ötvenhetedik volt a Cavaliersnek a szezonban, amellyel beállították a klubcsúcsot.

Dwyane Wade harminckilenc pontot dobott negyvenhét perc alatt, majd az utolsó hatvan másodpercben védekező-specialistává lépett elő. A Miami klasszisa ebben az időszakban két dobásblokkolást is bemutatott. A Heat hármasa mellett nagyot alakított Udonis Haslem is aki a hajrában hat ponttal segítette csapatát.

 

NBA, ALAPSZAKASZ, 138. JÁTÉKNAP:
Detroit Pistons–Miami Heat 96–101
Toronto Raptors–Los Angeles Clippers 100–76
San Antonio Spurs–Houston Rockets 85–87
New Jersey Nets–Cleveland Cavaliers 88–96
Sacramento Kings–Philadelphia 76ers 100–112
New Orleans Hornets–Golden State Warriors 99–89
Minnesota Timberwolves–Oklahoma City Thunder 90–97

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu