Négy perc, amely kiejtette a pécsieket

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 10. 19:48
Magyar csapat nélkül folytatódik a női kosárlabda Euroliga, miután a Mizo-Pécs másodszor is vereséget szenvedett Lengyelországban a Wisla Krakówtól. A magyar együttes derekasan küzdött, négy perccel a vége előtt még minden esélye megvolt a továbbjutást érő diadal megszerzésére, de 58-55 után a hazaiak kerekedtek felül 69-57-es győzelemmel.


A szegediek papírforma és a tavaly Final Four-szereplő soproniak meghökkentést keltő kiesése után a pécsieknek kellett volna megmenteniük a magyar női kosárlabda Euroliga-becsületét. A feladat azonban nem volt könnyű, hiszen a lengyel rivális keretében klasszisok egész sora található.

A mecsekaljaiak azonban hősies teljesítménnyel kiharcolták hazai pályán a harmadik találkozó lehetőségét. Füzy Ákos vezetőedző csapata mindvégig hősiesen harcolt Krakkóban, az első negyed után 21-18, a második felvonást követően 38-37 volt az állás.

A szoros csata a harmadik negyedben is folytatódott, a végén 49-48-re már a pécsiek vezettek! Reális álomnak tűnt a győzelem, de a záró tizenkét percben a vendéglátók "bedarálták" ellenfelüket. Négy perccel a vége előtt 58-55 volt a Wislának, ettől kezdve 11-2 volt a kosárarány.

NŐI EUROLIGA, A NEGYEDDÖNTŐBE JUTÁSÉRT, 3. MÉRKŐZÉS:
Wisla Kraków-Pécs 69-57

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu