KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EUROLIGA"
Példátlan szankció az Euroligában 2013. április 30. 13:55 Példátlanul szigorú büntetést kapott szurkolói kihágások, illetve elnöki vádaskodások miatt a Panathinaikosz férfi kosárlabdacsapata, amelynek 250 ezer euró bírság mellett négy hazai Euroliga-mérkőzést zárt kapuk mögött kell lejátszania.
 
Nagyon elverték a Győrt 2012. január 12. 12:06 A Galatasaray vendégeként szerdán alulmaradt Győr 11 forduló után sereghajtó az A csoportban a női kosárlabda Euroligában.
 
A hajrában bukott el a Győr 2011. december 15. 20:37 Hiába vezetett a hajráig a győri női kosárlabdacsapat, végül 6 ponttal kikapott a francia Bourges-tól a női Euroliga 10. fordulójában. A magyar együttes legjobbja a 19 pontig és 15 lepattanóigjutó Quanitra Hollingsworth volt, őt Iva Ciglar (17 és 13) követte a listán.
 
El-köszönünk a csoportkörtől... - blog 2011. december 15. 16:20 Kicsi nyeremény is nyeremény, a szerdai Európa-liga csomagot a csütörtöki követi, ezzel pedig véget ér a második számú kontinentális kupasorozat csoportköre. Bloggerünk ismét a továbbjutásért harcban lévőkre fókuszált, ám a foci mellett egy kis kosárlabda is helyet szorított magának. Európa-liga helyett Euroliga.
 
Európa-liga és Euroliga - fogadási blog 2011. december 1. 15:33 Eredményesen zárult bloggerünk szerdája, igaz, kellett hozzá a Bruges nem mindennapi feltámadása is. Az Európa-liga zakatol tovább, ennek megfelelően csütörtökre is jutott belőle a Napi Tuti-ba. S ha már Európa-liga, akkor legyen mellé egy kis Euroliga, a férfi kosarasok elitligájában többek között a Real Madrid is pályára lép Milánóban. A tippcsokrot egy fogadási szempontból nehéznek tűnő hokicsata egészíti ki.
 
Euroliga és egy kis hoki - fogadási blog 2011. november 16. 15:14 A keddi UEFA-játéknapon Olaszország, Görögország és sajnos Magyarország is elhullott, bloggerünk nem véletlenül féltette mindannyiukat a nagy futballkavalkádban. Szerdára nem maradt foci, alkalmi jövendőmondónk így a kosárlabda és a jégkorong felé fordult. Mert Napi Tuti-nak mindig kell lennie!
 
Várható volt: török öröm a Sopron ellen 2011. november 2. 23:12 Az Uniqa-Euroleasing Sopron szerdán 91-60-ra kikapott a török Fenerbahce vendégeként a női kosárlabda Euroliga negyedik fordulójában.
 
Euroliga és Pécs: nincs tovább! 2011. június 24. 20:12 Nem szerepelhet a Pécs női kosárlabdacsapata az Euroligában. A FIBA Europe csak június 24-én, péntek 15:30-ig adott haladékot a nevezés leadására, a további halasztást nem engedélyezte, s mivel jelen állás szerint nem felelnek meg a feltételeknek a baranyaiak, így biztossá vált, az MKOSZ nem indíthatja őket.
 
Újabb Vasas-vereség az Euroligában 2011. március 9. 21:41 A Vasas két forduló után is pont nélkül áll a férfi vízilabda Euroligában, szerda este a Mladost Zagreb nyert 9-8-ra az angyalföldiek vendégeként. A magyar együttes nagyobb verésbe is beleszaladhatott volna, de kapusa, Nagy Viktor remek napot fogott ki. A Vasas igazán csak az első félidőben nőtt fel a feladathoz.
 
Rátgéber az európai All Star-gálán 2011. február 10. 12:49 A török Fenerbahcét irányító Rátgéber László vezeti az Európán kívüliek csapatát a női kosárlabda Euroliga All Star-gáláján, amelyre hagyományosan a nemzetközi nőnapon kerül sor Gdyniában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu