Euroliga és Pécs: nincs tovább!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 24. 20:12
Nem szerepelhet a Pécs női kosárlabdacsapata az Euroligában. A FIBA Europe csak június 24-én, péntek 15:30-ig adott haladékot a nevezés leadására, a további halasztást nem engedélyezte, s mivel jelen állás szerint nem felelnek meg a feltételeknek a baranyaiak, így biztossá vált, az MKOSZ nem indíthatja őket.


"A mai napon a Minősítő Bizottsággal történt konzultáció után, valamint a benyújtott dokumentumok értékelése alapján – különös tekintettel az adóhatósági- és vámigazolás hiányára – a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének nem áll módjában a Pécsi Női Kosárlabda Kft. Női Euroliga (ELW) nevezését jóváhagyni.

Az MKOSZ vezetése erről levélben tájékoztatta a klub ügyvezetőjét, ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy a nemzeti bajnokság nevezési határidejére sikerül az előírt feltételeket maradéktalanul teljesíteniük a pécsieknek" - szól a közlemény.

A korábban háromszor is Final Four-résztvevő Pécs jelentős adósságot halmozott fel az elmúlt években, s bár az új többségi tulajdonos Iványi Dalma közbenjárására megkezdte ugyan az elmaradt tartozások kifizetését több játékosnak is - úgy tűnt, már csak Grazianae Coelho-n és ügynökén múlik eleget tesznek-e a követelményeknek a pécsiek-, ám a FIBA döntése keresztülhúzta a számításait.

Címkék: Euroliga
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu