Mégis folytatja a CSZKA Moszkva!

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 28. 16:06
A komoly tartozásokat felhalmozó CSZKA Moszkva vezetőinek sikerült meggyőzni az orosz szövetség elöljáróit, hogy a csapat be tudja fejezni a 2008/2009-es évadot, így pénteken visszakapta versenyengedélyét. Mint ismeretes a kosárlabda Euroliga B csoportjában szereplő moszkvaiak hétfőn jelentették be, hogy visszalépnek az idei sorozattól, ezért már a hétközi fordulóban sem léptek pályára. Most úgy tűnik, mégis folytatják, így december 10-én Sopronban is láthatjuk Gorbunováékat.


Az orosz szövetség (RFB) tájékoztatása szerint a klub pénteken bemutatta a szükséges pénzügyi garanciákat, így a hazai bajnokság mellett a kontinentális sorozatban is zöld utat kapott. A bejelentés ugyanúgy váratlanul ért mindenkit, mint a hétfői visszalépés.

"Ugyanúgy derült égből ért a hír, mint ahogy korábban a moszkvaiak visszalépése is. Ez az ügy kezd kicsit viccessé válni, ugyanis mi december 10-ére lekötöttünk egy bajnoki meccset Szekszárdon. Mindenesetre várjuk az európai szövetség hivatalos értesítését" - nyilatkozta az MTI-nek Székely Norbert, a soproniak vezetőedzője.

Az Euroliga-győztes Szamara jogutódaként számon tartott fővárosiak nehézségei a nyáron kezdődtek, mikor több játékost is el kellett adniuk, és már-már az ellehetetlenülés szélére kerültek. Az előző idényben még a Sopront erősítő, de jelenleg a CSZKA alkalmazásában álló Olekszandra Gorbunova arról számolt be, hogy neki és csapattársainak is tartozik a klub. Ezen összegek kiegyenlítéséről egyelőre nincs információnk.

Az ukrán játékos hétfőn még igen szomorú hangon fejtette ki: „egészen mást vártam, nagy reményekkel szerződtem a nyáron Moszkvába. Azért is szomorú vagyok, mert olyan események, folyamatok eredménye a csapat szétesese, amelyre nem volt rálátásom, így nem is lehetett rám hatással.”

Kérdés, hogy a játékosok ezek után hisznek-e még a klub vezetőinek?

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu