Maratoni meccsen nyert a Lakers

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 23. 09:51
VIDEÓ! Káprázatos, 276 pontos mérkőzésen, háromszori hosszabbítás után győzte le a Los Angeles Lakers a Phoenix Sunst az NBA keddi játéknapján, a Staples Centerben. Kobe Bryant 42 ponttal, Lamar Odom 29-cel zárt. A Chicago és a Portland több, mint harminccal verte riválisát.


Bryant és Odom is remek napot fogott ki, de ez is éppen, hogy elég volt a győzelemhez a Nyugati-főcsoport tavalyi döntőseinek ütközetében. A Phoenix 21 pontos hátrányt dolgozott le a második félidőben, nem utolsósorban Steve Nash húsz asszisztjának köszönhetően.

A végjáték félelmetesre sikeredett, az első hosszabbítás utolsó másodperceiben három ponttal vezetett a Lakers, de Odom nem bírt magával, egy hárompontos kísérletnél ütött oda a vendégek legjobbjának, Fryenak, aki bedobta a három büntetőt és kiharcolta az újabb ráadást. A harmadik hosszabbításhoz Bryant varázslata kellett, ennek köszönhetőn Gasol jutott két büntetőhöz, nem hibázott. A végén Grant Hill kipontozódott, s a Bryant, Artest páros behúzta a meccset a hazaiaknak.

 

 

Az MVP-cím elsőszámú esélyese, Derrick Rose szállította a győzelmet a Chicago Bullsnak Atlantában. A vendégek 72-43-ra vezettek a nagyszünetben, 74, azaz 74 százalékos mezőnymutatót produkáltak az első félidőben. A Portland sem kegyelmezett, sorozatban ötödik győzelmét aratta, Gerald Wallace közel harminc pontot szórt.

ALAPSZAKASZ, KEDDI JÁTÉKNAP
Los Angeles Lakers-Phoenix Suns 139-137 - háromszori hosszabbítás után
Atlanta Hawks-Chicago Bulls 81-114
Portland Trail Blazers-Washington Wizards 111-76

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu