Két orrtörés sem állhat a csapat útjába

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 18. 15:03
Nincs könnyű helyzetben Rátgéber László, a magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember ugyanis ideiglenesen újabb két játékosát kénytelen nélkülözni a következő napokban, akár hetekben. Mind Németh Bernadettnek, mind Krivacsevics Tijanának eltörött ugyanis az orra, így előbbi még Oroszországba sem utazhat majd el a csapattal. Jó hír viszont, hogy Vajda Anna már a múlt héten edzésbe állt, így várhatóan a szerbek ellen hétfői, illetve keddi felkészülési mérkőzésen is szerepel majd.


Ritka balszerencsés véletlen, hogy két játékos egy héten belül ugyanazt a sérülést szenvedje el. Krivacsevics Tijana múlt hét csütörtökön, míg Németh Bernadett pedig vasárnap esett ki az edzésmunkából orrtörés miatt. Állapotukról Rátgéber László számolt be honlapunknak.

„Mindketten most voltak maszkot csináltatni maguknak. Az biztos, hogy Detti még Oroszországba sem jöhet velünk, míg Tijana várhatóan csak a szerbek elleni meccset hagyja majd ki.”

„Nusival kapcsolatban azt tudom mondani, hogy szerda óta edzésben van. Persze senkit sem szeretnénk agyonjátszani. Biztosan kap lehetőséget a szerbek ellen”- mondta Vajda Annával kapcsolatban a szövetségi kapitány.

Ezt az információt természetesen megerősítette maga az érintett is, akinek ugyan még nem száz százalékos a térde, de játszani szeretne.

„Fáj még a lábam, de ugyanúgy edzek, mint a többiek. Ahogy bárki más, játszani is szeretnék. Őszintén szólva, nem ismerem annyira ezt a szerb együttest, de az természetes, hogy nyerni szeretnénk. De ennél is fontosabb, hogy jól fogunk teljesíteni. Bízom benne, hogy jól funkcionál majd a csapat.”

A magyar válogatott hétfő este hattól a sport televízió kamerái előtt játszik majd a szerbekkel. A visszavágóra pedig – már tv-s szereplés nélkül – kedden 11:30-kor kerül sor. Mindkét találkozót Pécsett játsszák.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu