Férfi kosárlabda: főpróbára utazik a Kmézics-legénység az Olajhoz

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 15. 13:02
Az október 22-i ZTE elleni bajnoki rajt előtt még egy meccs vár az Olajra, mégpedig a szolnoki tornát kupakötelezettsége miatt korábban lemondó Nyíregyháza utazik csütörtökön a Tiszaligetbe.


Az Olaj amerikai irányítója, Jerome Coleman nagy valószínűséggel kihagyja a mérkőzést, a DEKE elleni összecsapáson kifordult bokáját ugyanis még pihentetnie kell. Csütörtökön minden bizonnyal eldől az alig egy hete próbajátékra érkezett center, Jamal Basit sorsa is.

A hétszeres szlovák bajnok Pezinok elleni, hétfői idegenbeli győzelem a Közép-Európai Ligában kisebbfajta bravúrnak számít a Marso-Vagép Nyíregyháza KK részéről, ráadásul egy jókora lépéssel közelebb kerültek a legjobb négy közé jutásért vívott küzdelemben.  

Fokozódnak az izgalmak a csapat háza táján, hiszen jövő szerdán következik a bajnoki premier – a Paks otthonában. Kmézics Zoran addig még egyszer láthatja viszonylag „éles” helyzetben a csapatát, hiszen csütörtökön 17 órától a Szolnok vendégeként vív edzőmeccset, amolyan főpróbát a Marso-Vagép NYKK.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu