Előnyt szerzett a Los Angeles Sparks

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 26. 09:13
Az amerikai női kosárlabda-bajnokság rájátszásában a Los Angeles Sparks hazai pályán tizenöt ponttal verte a San Antonio Silver Stars csapatát, így 1-0-s előnyre tett szert a két nyert mérkőzésig tartó elődöntős – egyben főcsoport döntős – párharcban. A következő találkozót szombaton játssza a két együttes.


Botrányosan kezdett a Sparks, hiszen az első negyed végére kilencpontos hátrányba került. Volt tehát honnan felállnia a hazaiaknak.

 

A kis pihenő jót tett a vendéglátóknak, akik a második negyedben öt perc alatt egy 18-8-as etappal kiegyenlítettek. két percig fej-fej mellett haladtak a felek, majd a nagyszüneti előtti három percet megnyomta a Sparks, amely egy 11-0-s szériával elhúzott.

 

Kiegyenlített harmadik felvonást követően a záró negyedben dőlt el végleg a vendéglátók javára a találkozó, ott a Sparks hat pontot vert ellenfelére. A mezőny legjobbja a 22 pontot szerző Lisa Leslie volt, míg három csapattársa, Candace Parker, Marie Ferdinand-Harris és Temeka Johnson 14-14 pontig jutott.

 

A másik ágon, a Keleti főcsoportban New York Liberty-Detroit Shock összecsapást rendeznek, a páros pénteken kezdi meg az elődöntős versenyfutást.

WNBA, RÁJÁTSZÁS:
ELŐDÖNTŐ (NYUGATI FŐCSOPORT DÖNTŐ), 1. MÉRKŐZÉS:
Los Angeles Sparks - San Antonio Silver Stars 85-70
Az állás: 1-0 az LA Sparks javára
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu