Tovább szárnyal idegenben a Red Wings

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 15. 08:18
Hat mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) alapszakaszának szombat hajnali játéknapján. Tovább javította eddig is remek idegenbeli mérlegét a Detroit Red Wings, amely ezúttal a Florida Panthers otthonában tudott diadalmaskodni. Két mérkőzésen is hosszabbítás döntött, ezeken a St. Louis és a Nashville is idegenben nyert.


Két jó formában lévő csapat találkozott Sunrise-ban: a Florida Panthers legutóbbi két meccsét megnyerte, míg a Detroit Red Wings kiváló idegenbeli mérkőzéssel rendelkezik, hiszen hét összecsapáson is győzelemmel vonulhatott le a pályáról ebben a szezonban.

A detroiti együttes tudta végül tovább javítani statisztikáját, hiszen Marian Hossa vezérletével Floridában is nyerni tudott 3-2-re. A meccset eldöntő gólt viszont nem ő, hanem Johan Franzen ütötte, Ty Conklin kapus pedig 25 védéssel segítette csapatát. Neki egyébként jól megy a Panthers ellen, hiszen hatodik meccsét is győztesen vívta meg ellenük.

Szlava Kozlov szezonbeli kilencedik góljával gondoskodott arról, hogy ne szakadjon meg az Atlanta jó sorozata, és a Thrashers sorozatban ötödször nyerjen.

Megszerezte tizedik sikerét is a szezonban a Washington Capitals, amely ilyen jól az 1991-92-es szezon óta nem rajtolt. Ezúttal a New Jersey Devils volt az áldozat, a vendégek sorozatban negyedik vereségüket szenvedték el.

Két mérkőzésen is hosszabbítás döntött, és mindkétszer a vendégek örülhettek: a St. Louis Chicagóban, míg a Nashville Anaheimben nyert.

NHL, ALAPSZAKASZ:
Florida Panthers Detroit Red Wings 2-3
Chicago Blackhawks St. Louis Blues 3-4 – h. u.
Anaheim Ducks Nashville Predators 3-4 – h. u.
Atlanta Thrashers Carolina Hurricanes 3-2
Buffalo Sabres Columbus Blue Jackets 1-6
Washington Capitals New Jersey Devils 3-1

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu