Megtizedelték a Rangerst Dallasban

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 7. 06:54
Tíz gólt kapott Dallasban a New York Rangers együttese az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) pénteki játéknapján. A texasiaknak különösen a harmadik harmadban jött ki a lépés, hiszen hatszor is bevették a vendégek kapuját. Idegenben nyert a New Jersey Devils és a Nashville Predators is, a Buffalo Sabres pedig annak ellenére verte meg a Montrealt, hogy megszakadt Ryan Miller kapus góltalansági sorozata.


Nem sokáig búslakodott a Dallas együttese azon, hogy a Colorado ellen véget ért az öt meccsen át tartó veretlenségi sorozatának. Egy nappal később a New York Rangers ellen álltak „bosszút”, alaposan megszórva a vendégeket.

A texasiaknak különösen az utolsó harmadban ment a játék, hat gólt szereztek, és végül meg sem álltak tízig. A Stars ilyen eredményes még nem volt, mióta a csapat 1993-ban átjött Minnesotából. Az akkori North Stars egyébként 1992. november 28-án ért el kétszámjegyű gólt, akkor a San José bánta ezt.

Persze a New York Rangers sem szalad bele mindennap egy ilyen kiadós zakóba, ők 1993. április 9-én a Pittsburgh ellen kaptak ki 10-4-re.

Bár Ryan Miller 157 perc, 13 másodperc után újra gólt kapott, a kapusra nem lehetett panasz, 35 védéssel segítette győzelemre csapatát. A Buffalo Sabres a Montreal Canadienst legyőzve javította öt mérkőzésre a hazai veretlenségi sorozatát. Éppen ellenkező utat jár be a kanadai csapat, amely ötödször kényszerült vesztesen elhagyni a pályát.

Az első 12 percben három gólt ütve eldöntötte az Atlanta elleni meccset a New Jersey. Az All Star-gála óta remekel a Nashville, amely sorozatban negyedik győzelmét aratta. A Pittsburgh két és fél hónap után tudott újra két meccset nyerni egymás után

NHL, EREDMÉNYEK:
Dallas Stars New York Rangers 10-2
Pittsburgh Penguins Columbus Blue Jackets 4-1
Atlanta Thrashers New Jersey Devils 1-5
Buffalo Sabres Montreal Canadiens 3-2
Minnesota Wild Nashville Predators 0-2

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu