Emberelőnyben is gólokat kapott a Fradi

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 27. 20:30
Az elődöntőbe jutásért játszanak péntektől az élvonalbeli jégkorong-bajnokságban, a párharcok az egyik fél második győzelméig tartanak. A továbbjutásra lényegesen esélyesebb csapatok hazai pályán kezdték a sorozatot: az Újpest és a Dab.Docler is biztosan verte ellenfelét.


Nem kímélte a lila-fehér alakulat a fehérváriakat: a találkozó Vladimir Dubek négy találatával indult, majd a folytatásban ehhez még egy gólt és két asszisztot is hozzátett a gólerős támadó. A tizenegy találatát hozó összecsapáson az utolsó harmadban nem is töltöttek, csak lőttek a felek: akkor nyolc gól esett.

A vártnál kisebb ellenállást tanúsított a Ferencváros Dunaújvárosban: a húsz, kétperes kisbüntetést hozó mérkőzésen a házigazdák 3-1-es vezetésük után három egymást követő találatukat is emberhátrányban játszva(!) szerezték. Utóbbi kettőt ráadásul mindössze hetven másodperc alatt.

A tizedik percben már 3-0-ra vezetett a hazai pályán játszó Stars, majd a 38. percben már négy gólt volt az előnyük (5-1) a Miskolccal szemben. A vendégek azonban a harmadik harmadban nagyot fordítottak a játék képén és tíz perc alatt lőtt három góljukkal belátható távolságon belülre lopták magukat. A vendéglátók a biztos győzelmük tudatában a záró rész már kicsit könnyelműen vették, amely a végén majdnem megbosszulta magát. A hajrára azonban rendezte sorait a rutinosabb, jobb erőkből álló, válogatottak sorát felvonultató Stars és megnyerte a találkozót, amellyel előnyt szerzett.

A párharcok második mérkőzését vasárnap rendezik, Székesfehérváron, Pesterzsébeten és Miskolcon.


OB I:
AZ ELŐDÖNTŐBE JUTÁSÉRT, 1. MÉRKŐZÉSEK:
  • Újpest TE - Alba Volán II 8-3 (1-0, 2-0, 5-2)
  • Az állás: 1-0 az Újpest javára
  • Dab.Docler - Ferencváros 6-2 (3-0, 1-1, 2-1)
  • Az állás: 1-0 a Dab.Docler javára
  • NZ Stars - Miskolc 5-4 (3-1, 2-0, 0-3)
  • Az állás: 1-0 az NZ Stars javára
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu